Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4-5 farklı oyunda yamalarını kullanmıştım, bir sorun yaşamadım. Çevirileri de gayet iyiydi. Zaten sıkıntılı olsa forumda bunca zaman bulunamazlardı diye düşünüyorum. Emeklerine sağlık işlerini iyi yapıyorlar.
Yıllardır yama paylaşıyoruz ve şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşayan olmadı. Yorumlarda sağ olsun arkadaşlar da zaten güvenlik açısından hemfikir olmuşlar. Kalite konusunda da kötü olsaydık, bu kadar insan sadece güvenli diye yamalarımızı kurup kullanmazlardı ki, yayıncıların bir çoğu da yamalarımızla gayet oynayıp oyunlarını bitiriyorlar. Yamalarımız ücretsiz zaten, denemesi bedava herkes kendisi deneyimleyebilir.
Yamalarınızı kullanmayı düşünmüyorum. Daha doğrusu benzer tarzda çeviri yapan hiçbir ekibin yamasını kullanmayı düşünmüyorum. Ama küçük bir ricam olacak. Resident Evil Requiem hariç herhangi bir yamanızla oyunu oynayıp bitiren bir yayıncı paylaşabilir misiniz? "Yayıncılar yamalarımızla oyun bitiriyor"a istinaden. Çok izlenmesi, az izlenmesi önemli değil ama diyalogları skiplemesin. YouTube playlist linki olarak soruyorum. Çok öyle yerli kanal takip eden biri değilim. Herkesin bildiği 3-5 ismi biliyorum sadece. RE Requiem olmasın deme sebebim, oyunu kendim oynamak istediğim için spoiler yemek istememem.