Yamalarınızı kullanmayı düşünmüyorum. Daha doğrusu benzer tarzda çeviri yapan hiçbir ekibin yamasını kullanmayı düşünmüyorum. Ama küçük bir ricam olacak. Resident Evil Requiem hariç herhangi bir yamanızla oyunu oynayıp bitiren bir yayıncı paylaşabilir misiniz? "Yayıncılar yamalarımızla oyun bitiriyor"a istinaden. Çok izlenmesi, az izlenmesi önemli değil ama diyalogları skiplemesin. YouTube playlist linki olarak soruyorum. Çok öyle yerli kanal takip eden biri değilim. Herkesin bildiği 3-5 ismi biliyorum sadece. RE Requiem olmasın deme sebebim, oyunu kendim oynamak istediğim için spoiler yemek istememem.
Anladığım kadarıyla yapay zeka destekli çevirilere karşısın ve direkt kullanmayacağını, kullanmayı düşünmediğini de belirttiğin için çok fazla bir şey açıklama veya kanıtlama gereği duymuyorum. Yine de merak ediyorsan aklıma gelen ilk iki oyunu söyleyeyim. RE serisini yaptık ve Requiem çıkmadan önce bütün seriyi oynayan yayıncıların geneli bizim yamaları kullandı. Dispatch oyununda da aynı şekilde oynanış videosu çekenlere bakarsan görebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör: