Bütçe
3k

CyHaN_Atalay

Uzman
İyi sosyaller. Wraith'in Cosmic Glass V2 modeli yine stoklara gelmiş. Bir de mouse modelimin kendi mouse pad'i Lamzu Energon Pro da gelmiş. İkisi de 3.000 TL. Acaba cam mouse pad'ler alınmaya değer mi?
  • Ekiple CS, Valorant arası sürekli geçiş yapıyoruz. Bir de kendim Fortnite oynuyorum. Yani hardcore girişen bir oyuncuyum fakat tek bir oyuna saatler harcayacak kadar değil. :D Sizce cam mouse pad alayım mı?
  • Normalde klavye alacaktım lakin Snap Tap veya Rapid Trigger özelliğinin benden biraz daha yüksek ranklı oyuncular için veya direkt e-sporcular için daha olumlu faydası olduğunu düşünüyorum. Bu arada Valorant'ta Altın 3, CS2'de Seçkin rütbem 8, 132.

Ben de düşünüyorum normal padler çabuk yıpranıyor, bu camların dayanıklılık durumu nasıl noname Wraith'in ürününü de almak istemiyorum o kadar para verip. Düzgün bir markadan önerisi olan var mı, TR'de zor ama sorayım.
Bir de poron var onlar nedir necidir bilen var mı?

İyi sosyaller. Wraith'in Cosmic Glass V2 modeli yine stoklara gelmiş. Bir de mouse modelimin kendi mouse pad'i Lamzu Energon Pro da gelmiş. İkisi de 3.000 TL. Acaba cam mouse pad'ler alınmaya değer mi?
  • Ekiple CS, Valorant arası sürekli geçiş yapıyoruz. Bir de kendim Fortnite oynuyorum. Yani hardcore girişen bir oyuncuyum fakat tek bir oyuna saatler harcayacak kadar değil. :D Sizce cam mouse pad alayım mı?
  • Normalde klavye alacaktım lakin Snap Tap veya Rapid Trigger özelliğinin benden biraz daha yüksek ranklı oyuncular için veya direkt e-sporcular için daha olumlu faydası olduğunu düşünüyorum. Bu arada Valorant'ta Altın 3, CS2'de Seçkin rütbem 8, 132.
Yerin varsa cam, yoksa kumas.

İyi sosyaller. Wraith'in cosmic glass V2 modeli yine stoklara gelmiş. Bir de mouse modelimin kendi mouse Pad'i Lamzu energon Pro da gelmiş. İkisi de 3.000 TL. Acaba cam mouse Pad'ler alınmaya değer mi?
  • Ekiple CS, Valorant arası sürekli geçiş yapıyoruz. Bir de kendim Fortnite oynuyorum. Yani hardcore girişen bir oyuncuyum fakat tek bir oyuna saatler harcayacak kadar değil. :D sizce cam mouse pad alayım mı?
  • Normalde klavye alacaktım lakin snap tap veya Rapid trigger özelliğinin benden biraz daha yüksek ranklı oyuncular için veya direkt e-sporcular için daha olumlu faydası olduğunu düşünüyorum. Bu arada Valorant'ta altın 3, CS2'de seçkin rütbem 8, 132.

Cam mouse pad hiz icindir normal mouse padler kontrol icindir yazdiginiza gore hizli oyunlar oynuyorsunuz.

Cam alırsanız daha uzun ömürlü ve temiz olur. Kumaşlar bir süre sonra performans kaybına uğruyor, sürekli kirleniyor ve pek uzun ömürlü olmuyor. Bütçeniz el veriyor ise kesinlikle cam alın derim.

Cam alırsanız daha uzun ömürlü ve temiz olur. Kumaşlar bir süre sonra performans kaybına uğruyor, sürekli kirleniyor ve pek uzun ömürlü olmuyor. Bütçeniz el veriyor ise kesinlikle cam alın derim.
Sadece kirlendiği için mi? Şuan mesela kirlendi ve makineye atmadan kendi ellerimle yıkarsam mı performans kaybına uğrar?

Cam mouse padlerin alınacak bi tarafları yok. Çok sık temizlemek zorundasınız, skatezleri mahvederler, çok ses çıkartırlar kafa ütülerler.

Cam tercih etmeyin.
Hocam cam mousepad nasıl kirleniyor ki? Yani maksimum el, kol izi çıkmaz mı aynı telefon camlarında olduğu gibi? Ayrıyeten camın kumaşa göre daha az sürtünmeye sahip değil mi ben mi yanlış biliyorum? Skatezler ses çıkarabilir belki.

Sadece kirlendiği için mi? Şuan mesela kirlendi ve makineye atmadan kendi ellerimle yıkarsam mı performans kaybına uğrar?

Hocam cam mousepad nasıl kirleniyor ki? Yani maksimum el, kol izi çıkmaz mı aynı telefon camlarında olduğu gibi?

2 yıl kadar kullandım deneyimliyim cam mousepadler için onu bilin yani.

Cam mousepadler aşırı toz tutuyorlar bu da direkt performans kaybettiriyor ve o iğrenç sürtünme sesini arttırıyor. En son iki günde bir toz aldığımı hatırlarım.

Ayrıca kumaşları elinizde yıkayabilirsiniz bir şey olmaz.

2 yıl kadar kullandım deneyimliyim cam mousepadler için onu bilin yani.

Cam mousepadler aşırı toz tutuyorlar bu da direkt performans kaybettiriyor ve o iğrenç sürtünme sesini arttırıyor. En son iki günde bir toz aldığımı hatırlarım.

Ayrıca kumaşları elinizde yıkayabilirsiniz bir şey olmaz.
Peki cam moseupad'i nasıl temizlediniz? Islan mendil ile mi yoksa daha farklı bir yöntemle mi?