Çamaşır makinesi su almıyor

Deltore

Becerikli
Çamaşır makinesi bugün su almamaya başladı. Başlattığımız zaman su alma aşamasında su almıyor ve su olmadan dönmeye başlıyor. Arka kısmı kontrol ettim boru sapasağlam, vana da açık. Sorun ne olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.

Su ventili var su alırken açıp kapanan o arızalanmıştır, aynı şey bulaşık makinesinde başıma gelmişti, kendim değiştirmiştim.

Filtresi temiz mi? Makineye gelen su borusunu çıkarın. Girişte göreceksiniz. Ufacık tıpa gibi bir şey. Benimkinin içi çok dolduğu için su almıyordu. Onu iyice yıkayıp temizledikten sonra sorunum düzeldi.

Sorun su almamasından ziyade birde makine arızaya geçmiyor. Normalde arıza kodu verip programı hemen bitirmesi lazım.

Sorun su almamasından ziyade bir de makine arızaya geçmiyor. Normalde arıza kodu verip programı hemen bitirmesi lazım.

Su ventili var su alırken açıp kapanan o arızalanmıştır, aynı şey bulaşık makinesinde başıma gelmişti, kendim değiştirmiştim.

Denemelerime göre tek bir program da bu sorunu çıkartıyor, pamuklu da su almıyor.

Filtresini çıkardık diye hatırlıyorum ama bu filtre mi bilemedim.

Modelini bulamadım ama markası Samsung.

Dosya Ekleri

• 1756636191358.webp
    436,5 KB · Görüntüleme: 46
Denemelerime göre tek bir program da bu sorunu çıkartıyor, pamuklu da su almıyor.

Filtresini çıkardık diye hatırlıyorum ama bu filtre mi bilemedim.

Modelini bulamadım ama markası Samsung.
Bu makineye bakılması lazım. Buradan bakılınca anakart arızası gibi.

Ellemeyin. Filtrelik veya ventillik bir sorun olsa makine öbür programlarda da su almazdı. Anakart arızası gibi. Tabii bu tahmin, bakmam lazım net tespit için.

Gayet mantıklı, servisin vereceği ücrete göre sonsuza kadar pamuksuz gidebilirimDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…