Anakart arızası ise ortalama 5-6 bin TL civarı çıkar. Beyaz eşya teknisyeniyim bende. Eğer pamuklu kullanmam beni bir süre daha idare etsin derseniz kullanabilirsiniz, fakat anakart ileride tamamen arıza yapacak.
Anakart arızası ise ortalama 5-6 bin TL civarı çıkar. Beyaz eşya teknisyeniyim bende. Eğer pamuklu kullanmam beni bir süre daha idare etsin derseniz kullanabilirsiniz, fakat anakart ileride tamamen arıza yapacak.
Avrupa yakasıysa, servis kaydı açın. Hangi şube gelecek, onu söyleyin ben gerekeni söyleyeyim kendilerine. Bakırköy civarı ise direkt arayıp konuşabilirim.
Avrupa yakasıysa, servis kaydı açın. Hangi şube gelecek, onu söyleyin ben gerekeni söyleyeyim kendilerine. Bakırköy civarı ise direkt arayıp konuşabilirim.
Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz hafta sonu. Müsteri hizmetlerini arayın servis kaydı açın. Orada çalışan bir tanıdığım var, gerekeni söylerim ben.
Hocam bütün modları denedik sadece pamukluda almıyor. Müşteri hizmetlerini aradım garanti dışı olduğu için 1000 lira servis ücreti aldığını söyledi, sorunu da bulamadığını söyledi. Servisin numarasını verdi sormam için ama galiba pazar olduğu için bağlanmıyor.