Hocam bütün modları denedik sadece pamukluda almıyor. Müşteri hizmetlerini aradım garanti dışı olduğu için 1000 lira servis ücreti aldığını söyledi, sorunu da bulamadığını söyledi. Servisin numarasını verdi sormam için ama galiba pazar olduğu için bağlanmıyor.
Eski bir şey zaten. 10. yıldan sonra parça üretimi duruyor ondan sonra bozulunca parça zor bulunuyor ve pahalı. Gittiği yere kadar böyle kullanın, o makineye para harcamanın lüzumu yok.
Eski bir şey zaten. 10. yıldan sonra parça üretimi duruyor ondan sonra bozulunca parça zor bulunuyor ve pahalı. Gittiği yere kadar böyle kullanın, o makineye para harcamanın lüzumu yok.
Para koparma kafası ile yazmamanız çok değerli, bütün yazdıklarınız için çok teşekkürler. Son bir soru daha sormak istiyorum, güzünümüz de ortalama bir çamaşır makine fiyatı verebilir misiniz? Ve tahminen kaç sene daha gider.
Para koparma kafası ile yazmamanız çok değerli, bütün yazdıklarınız için çok teşekkürler. Son bir soru daha sormak istiyorum, güzünümüz de ortalama bir çamaşır makine fiyatı verebilir misiniz? Ve tahminen kaç sene daha gider.
Yeni makineler full elektronik olduğundan ve sensör sayısı fazla olduğundan, eski makineler kadar dayanıklı değil. Düşünün, motorun bile bir kartı var. Ortalama 30-35 bin civarına ortalama kalitede sorunsuz bir makine alınabilir. Makinenin olduğu ortam, hava sıcaklığı, kullanılan deterjan bile makinenin ömrüne doğrudan etki eder. Alacağınız makinenin garantisini uzatın, kafanız rahat olsun.
Yeni makineler Full elektronik olduğundan ve sensör sayısı fazla olduğundan, eski makineler kadar dayanıklı değil. Düşünün, motorun bile bir kartı var. Ortalama 30-35 bin civarına ortalama kalitede sorunsuz bir makine alınabilir. Makinenin olduğu ortam, hava sıcaklığı, kullanılan deterjan bile makinenin ömrüne doğrudan etki eder. Alacağınız makinenin garantisini uzatın, kafanız rahat olsun.
Tekrardan teşekkürler. PC'ler de olduğu gibi marka şu özellilk alınmaz ya da makine da şunu kullanmayın dediğiniz bir şey var mı? Ben makineyı 6 ay bir sene de bir kazan temizliği yaptırıyorum. Her zaman 2 kapak yumşatıcı ve bayağı bir deterjan kullanıyorum her yıkmadan sonra da makineyi havalanıdırıyorum buna benzer bir öneriniz var mı?
Tekrardan teşekkürler. PC'ler de olduğu gibi marka şu özellilk alınmaz ya da makine da şunu kullanmayın dediğiniz bir şey var mı? Ben makineyı 6 ay bir sene de bir kazan temizliği yaptırıyorum. Her zaman 2 kapak yumşatıcı ve bayağı bir deterjan kullanıyorum her yıkmadan sonra da makineyi havalanıdırıyorum buna benzer bir öneriniz var mı?