Kral onu konu sahibi yapamaz bence. :/

Düzenli uyku, Instagram'da kaydedilmiş ve bir türlü izlenmeyen film, popüler müzik gibi...
Yapma ya. Şaka bir yana, anime izlemek olabilir. Fullmetal Alchemist: Brotherhood (FMAB), Steins;Gate, Death Note ve Hellsing Ultimate gibi şaheserleri izlemek lazım.

Yapma ya. Şaka bir yana, anime izlemek olabilir. Fullmetal Alchemist: Brotherhood (FMAB), Steins;Gate, Death Note ve Hellsing Ultimate gibi şaheserleri izlemek lazım.
Anime demişken;

Sizdeki de böyle mi bilmiyorum ama bendeki can sıkıntısı rastgele zamanlarda oluyor ve çok sancılı geçiyor. Bu şeyi ifade etmek için bile tercümana ihtiyacım var.

Modlar racon kesiyor birbirine valla aklıma şu sahne geldi;

racon.webp

Can sıkıntısı ve yapacak bir şey bulamama durumu bana bazen oluyor. Size de oluyor mu? Olduğunda nasıl başa çıkılır?
Aynı durumu yaşıyorum bilgisayar başında oturdukça buhran basar tek başına evden ayrılıp dışarda dolaş farklı semte git mesela yeni yerler keşfet. Belki yeni bir yer keşfederken yeni birisini de keşfedeceksin :) Hiç belli olmaz.

Android'de EPUB okuyucu geliştirmeye çalışıyorum. Ayrıca bu aralar satranca sardım. Siz de zaman geçirmek için uygulama geliştirebilirsiniz. Kendi geliştirdiğiniz uygulamanın telefonunuzda yüklü olması harika bir his. Bir de kullanışlıysa. Elimden geldiğince, Play Store'da reklamlı olan uygulamaların benzerlerini kendim için geliştirmeye çalışıyorum. Mesela bundan önce çok basit bir PDF görüntüleyici geliştirmiştim. Hem zaman geçiyor hem de kullanııyorum. Öneririm.

İlk başladığımda, o kadar bilgisizdim ki yazılım konusunda; stackoverflow'da açtığım konular hep eksileniyordu. Çünkü çok basit ve saçma sorulardı. Sonra yıllar içinde kendi istediğim sonuçları almaya başladım. Özellikle YZ'nin de kullanıma açılmasından sonra, o kadar kolaylaştı ki. Yine Spagetti kod yazıyorum ama yetiyor.