sağlık olsun
Yetkin
Can sıkıntısı ve yapacak bir şey bulamama durumu bana bazen oluyor. Size de oluyor mu? Olduğunda nasıl başa çıkılır?
Kral onu konu sahibi yapamaz bence. :/
Düzenli uyku, Instagram'da kaydedilmiş ve bir türlü izlenmeyen film, popüler müzik gibi...Can sıkıntısı ve yapacak bir şey bulamama durumu bana bazen oluyor. Size de oluyor mu? Olduğunda nasıl başa çıkılır?
Yapma ya. Şaka bir yana, anime izlemek olabilir. Fullmetal Alchemist: Brotherhood (FMAB), Steins;Gate, Death Note ve Hellsing Ultimate gibi şaheserleri izlemek lazım.Kral onu konu sahibi yapamaz bence. :/
Düzenli uyku, Instagram'da kaydedilmiş ve bir türlü izlenmeyen film, popüler müzik gibi...
Anime demişken;Yapma ya. Şaka bir yana, anime izlemek olabilir. Fullmetal Alchemist: Brotherhood (FMAB), Steins;Gate, Death Note ve Hellsing Ultimate gibi şaheserleri izlemek lazım.
Aynı durumu yaşıyorum bilgisayar başında oturdukça buhran basar tek başına evden ayrılıp dışarda dolaş farklı semte git mesela yeni yerler keşfet. Belki yeni bir yer keşfederken yeni birisini de keşfedeceksinCan sıkıntısı ve yapacak bir şey bulamama durumu bana bazen oluyor. Size de oluyor mu? Olduğunda nasıl başa çıkılır?
Bildiğin konu hakkında rehber yaz, ben öyle yapıyorum.Sizdeki de böyle mi bilmiyorum ama bendeki can sıkıntısı rastgele zamanlarda oluyor ve çok sancılı geçiyor. Bu şeyi ifade etmek için bile tercümana ihtiyacım var.