• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Can sungur, GFN'i kötüleyenlere “tam FETÖ taktikli bir grup, çete ile uğraşıyoruz. Tam bir çete. Yalancı ve namussuz bir çete ile uğraşıyoruz.” dedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    grup tam
GFN Türkiye'yi sevmiyorum. Türkiye sunucuları berbat. Sponsorluk için olsun ya da olmasın, kimse kimseye FETÖ'cü yakıştırması yapamaz. Can Sungur zaten bir iki konuda gözüme batan biriydi ama bu haliyle kendisinden bayağı uzaklaştım diyebilirim. Benim GFN'i sevmediğimi söylemem veya kötülemem, FETÖ iltisaklı bir çetenin mensubu olduğum anlamına gelmiyor!

Son düzenleme:
GeForce NOW kullandım 50 Mbps internetim vardı, Ethernet kablosuyla bağlanıyordum ve hala çok kötü bir görüntüyle dona dona oynuyordum. Öyle öyle 15 gün dayandım sonra saldım bir daha da almadım. Parasına değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 / 20mbps fiber kullanıyorum Türk Telekom. Anakartımın serviste olduğu zamanda 1 aylık GFN Premium aldım. RTX 2080 dahi kullansam sunucular o kadar kötü ki grafikler bozuluyor, kayboluyor ETS 2 bile oynayamadım.

2K 170Hz monitorde 60FPS 1080P ile oynamak da bunun cabası. Bu sistemi savunan arkadaşların hak ettiği yorumu yapmak isterdik fakat forumdan ebedi ban yemeye sebep olur

@Falconpolat 20K ödemeye dahi gerek yok. 10K 'ya ikinci el R5 3600 - GTX 1080 sistem dizersin. Şu an GTX 1650 ile dahi Cyberpunk, Elden Ring tarzı oyunları saymasak piyasadaki çoğu oyunu çok rahat oynarsın. Ben 5600H - GTX 1650 notebook ile RDR2, Witcher 3 gibi baba oyunları bitirdim 60 FPS medium ayarlarda, gayet de keyif aldım. Şu sisteme her ay 340TL vermek para israfından başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Son 2 yılda bu adamın geldiği yere üzülüyorum. Benzer fiyata satılan yurt dışı paketinde 2K çözünürlükte 70-75 FPS alınan bir oyunu burada 1080P çözünürlükte 55-60 FPS oynuyor, yurt dışında benzer fiyattaki pakette muhtemelen RTX 3080 verilen oyuna burada RTX 2080'e mahkum ediliyor yetmiyor GTX 1060 gibi bir kartı RTX ON yazan pakete düşürüyorlar. Bu da hâlâ firmayı korumaya devam ediyor. Para gerçekten sonradan gören kişileri çoğu zaman bozuyor. Bir de bunu görüp söyleyenleri FETÖ'ye benzetiyor hadsiz. GFN hakkında olumsuz konuşanları şikayet etme huyu var diye duydum, koca Nvidia bunun gibilerin korumasına ve gammazlığına kaldıysa büyük rezillik.

Son düzenleme:
Yarışmamıza Bursa’dan bağlanıyorum. Gigabit fiberle İstanbul sunucularında hissedilir gecikme oluyordu.

2 kere Forza oynamayı denedim, HDD sağ olsun her kilometre başı yükleme ekranı yedim.

Diablo’da zindana girince öyle bir yükleme ekranı izledim ki oyun dondu sanıp (belki de gerçekten dondu) kapattım.

Genel olarak 2080 gelse de 2 kere Cyberpunk’ı 1060’la oynatmaya çalıştı bana.

60 FPS üstü vermiyor, 1080p üstü vermiyor.

Taksitli nakit avans çeksen aynı fiyata daha iyi sistem dizerim muhtemelen.

Sonuç: M2 satıldı, 3070 laptopa geçildi. Hız alınamadi bir de 6750 XT kasa dizildi.

Bu hayatta CS’den daha az saygı duyduğum insan nadirdir.

Yarışmamız bu kadar.

Cs'yi severdim. Ancak son birkaç yıl içinde yaptığı havelsan videosu, bu tarz bariz şekilde yanlış bir durumu sırf sponsor olduğu için savunması, böyle her şeyi beğenmeyen mıy mıy bir adama dönüşmesi gibi sebeplerden beni harbiden kendinden soğuttu. Uzun zamandır izlemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…