Sıkıntı NVIDIA'da değil. Gameplus yani Turkcell'de. Yurtdışı serverlarda 4060 var en az.NVIDIA trollü. NVIDIA şirket saygınlığı açısından böyle bir ukala ile nasıl iş birliği yürütür anlam veremiyorum. GeForce NOW'ın rezalet bir hizmet olduğunu hiç kimse reddedemez.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Fetö mü kaldı be abi 
Acıyorum bu adama.
Koneko Toujou
Üstün
Bu adamı gerçekten bundan bir önceki olaydan sonra hala kale almaya devam ediyor musunuz gerçekten? Ben direkt göz ardı bastım
.
Dost Kayaoğlu olayından beri gıcığım elemana. Her seferinde de haklı çıkarıyor.
Olay durup dururken CS'nin yayınındaki elemanın Dost'a laf atmasıyla başlıyor:
Olay durup dururken CS'nin yayınındaki elemanın Dost'a laf atmasıyla başlıyor:
Loutermilch
Başarılı
Kesinlikle, Turkcell yine Türk halkına sevgisini belirtmiş bu hizmeti yaparken. Yurtdışı GeForce NOW gerçekten çok kaliteli.Sıkıntı NVIDIA'da değil. Gameplus yani Turkcell'de. Yurtdışı serverlarda 4060 var en az.
Winner
Üstün
Adam haklı. Gereksiz bir kötüleme var. RTX 2080 neyinize yetmiyor? Vay efendim yurt dışında 4060 var falan filan geçin bunları. Daha sistem TR'ye geleli 4 yıl olmadı. Yurt dışında 2015'ten beri var. Patates sistemle Cyberpunk oynatıyor daha beğenmeyen var.
Ahmet'e sallamak için omurgasını sattı adam. Adam haklı diyenlerin de aklından şüphe edin.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Oturduğu yerden ekran kartlarını eleştiren adam 
Yetmiyor. Direkt 2080'in kendisi var bende. Yetmiyor işte ne diyeceksin?Adam haklı. Gereksiz bir kötüleme var. RTX 2080 neyinize yetmiyor? Vay efendim yurt dışında 4060 var falan filan geçin bunları. Daha sistem TR'ye geleli 4 yıl olmadı. Yurt dışında 2015'ten beri var. Patates sistemle Cyberpunk oynatıyor daha beğenmeyen var.