Çanakkale çok güzel bir şehir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Küçükken gitmiştim 6 yaşında falan, çok cahil olduğum için hiçbir şey anlamamıştım gittiğimden ve tek hatırladığım birkaç kayalık.

Çanakkale klasik adamların seveceği bir şehir, öyle dışkı sineği gibi herkesi çekmesin zaten denizi dünyanın 1 numarası denilip sonra yaşanmayacak trafik kaldırmayacak duruma gelen Antalya gibi olmasını istemem, o yüzden herkesin sevmemesi iyidir

Yerlisi olarak değerli yanıtınız ve eklemeleriniz çok guzel olmuş hocam ben de size teşekkür ederim.
Ankara'nın havası güzel, ama oranın havası ayrı bir daha güzel. Sizce hocalarım?
Ankaralı olarak mesajına katiliyorum kesinlikle TR'nin diğer illerine nazaran ayrı huzurlu bir vibe almıştım ben.

Yazın ülkeden taşınmadan önce bir Türkiye'yi dolaşma planım var Çanakkale'ye de gideceğim
Mutlaka gidip gezilmesi gereken bir şehir. Adaları gezmeyi unutmayın. Bozcaada'da sahibi Rum olan bir teyzenin kahvecisi vardi, sokak arasında şirin bir yer, dışarıda tabureleri var. İşletme sahibi kadın çok tatlıydı.
İsmini hatırlamıyorum ama o tarz mekanlar fazla, adanın esintisiyle bir şeyler yiyip icmek çok guzel gidiyor.

2015-2016 arasında gitmiştim 10 yaşında filan olduğum için çok şey hatırlamıyorum fakat kesinlikle gezilmesi gereken bir yer havası mükemmeldi temizdi sadece onu hatırlıyorum.

Güzel canım dostumun güzel konusu gerçekten öyle bu bayram ziyaret etmeyi düşünüyorum tabii ki şehitliği görmezsem pişman olacağım yada kendimi yarım hissedeceğim bu yüzden sağ olsun @ADIWN bana yardımcı oldu olacak. Bu forumun en sevdiğim yani insanların samimi olması ve yardım sever olması böyle güzel arkadaşlarımız iyi ki var.

Sen daha güzelsin.

Açtığın konuyu görüp de aklıma geldi bu konuyu açmak. Sen de iyi ki varsın canım benim. @ADIWN 'de çok yardımsever bir arkadaşımız, üşenmeden ikimizin de konusuna yazmış tekrardan teşekkür ediyorum.

Sen daha güzelsin.
Mahcup oldum şefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…