Detaylar
Kim cevapladı?THE KEROXEA 1
Üstün
Yaşayanlar ölmediğine göre yaşanır hocam sizin ortama uyumunuza kalmış artık insanlar Antep'te akreplerle koyun koyuna yaşıyor sen Çanakkale'de mi yaşamayacaksın mis gibi market var bakkal var daha ne olsun 
Argo 48
Başarılı
Yaşanır, Marmara'nın Trabzon'u gibi bir şehir.İyi akşamlar sosyal, üniversite için Çanakkale düşünüyorum. İki yıllık KYK ya da kendi evimde kalacağım. Şehir ulaşımını, insanını, denizini vs. yaşanır mı? Ona göre yaşadığım şehirde ya da yakınında okuyacağım.
Deniz744 36
Üstün
Yaşayanlar ölmediğine göre yaşanır hocam sizin ortama uyumunuza kalmış artık insanlar Antep'te akreplerle koyun koyuna yaşıyor sen Çanakkale'de mi yaşamayacaksın mis gibi market var bakkal var daha ne olsun![]()
Adamın hayaline bak market ve bakkal. Gabar dağında mı yaşıyon hocam market bakkal her yerde var.
THE KEROXEA 1
Üstün
Yanıtınızı okurken patladım hocamAdamın hayaline bak market ve bakkal. Gabar dağında mı yaşıyon hocam market bakkal her yerde var.
Çanakkale güzel şehir yani mis gibi neden yaşanılmasın anlamında dedim bir de en büyük hayalim evime bu camilerde olan kule tipi dik klimalardan takmak onu da belirtmek istedim.
Deniz744 36
Üstün
Yanıtınızı okurken patladım hocam
Çanakkale güzel şehir yani mis gibi neden yaşanılmasın anlamında dedim bir de en büyük hayalim evime bu camilerde olan kule tipi dik klimalardan takmak onu da belirtmek istedim.
Eki Görüntüle 265633
Keşke benim hayallerim de sizinkiler gibi küçük olsa hocam.
Yanıtınızı okurken patladım hocam
Eki Görüntüle 265633
Meşhur camii kliması, soğutmayacağı ortam yok
THE KEROXEA 1
Üstün
İşin makarasındayız tabii benim hayalim GT86 sahibi olmak bir de kendi ailemi kursam çok güzel olurKeşke benim hayallerim de sizinkiler gibi küçük olsa hocam.
Deniz744 36
Üstün
İşin makarasındayız tabii benim hayalim GT86 sahibi olmak bir de kendi ailemi kursam çok güzel olur![]()
Adam 2 milyon TL'den fazlasının hayalini kuramıyor. İnanılmaz bir durum