Adam 2 milyon TL'den fazlasının hayalini kuramıyor. İnanılmaz bir durum :D umarım hayallerinize ulaşırsınız. Evinizin tam altında BİM, sağında dondurmacı, solunda manav, tam karşınızda da galeri olur.
Daha yeni Liseden mesun oldum ileride hayat bana gülerse hayallerimi de üst seviyeye taşırım hocam :D

Karşımda galeri olursa tadından yenmez he, her gün Porsche'leri izlerim valla mis gibi.

Benim hayalim de New York'ta 40. kattaki penthouseda yağmur yağarken yatmak :D orada yaşanmaz mesela o gürültü kalabalıkta kendini unutur insan, birkaç gün yağmur yağarken durulur ama güzel olur. Yaşayacaksan İspanya'da deniz kenarında bir malikane olacak. Sabah saat 7'de kalkacaksın böyle dalgaların kayalıklara çarpma sesi, martı sesleri bir de güneş turuncu turuncu suratına vuracak hafif esecek. Of ne hayal be.

Rüzgarı çok, alışık değilsen. Pahalılık konusunda İstanbul'la aynı. Güzel şehir ama son zamanlarda neden bu kadar abartıldığını anlamış değilim. Bir de fakültenin Çanakkale merkezde olmasına dikkat et, merkez harici köy zaten.