Sıra Çanakkale'ye geldi demek ki... Çanakkale'de yanıyor. Her tarafı yaktınız ya!
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Madenlerin çok olduğu bir şehir Çanakkale...
AyranWarrior
Çalışkan
Yangınların bilerek çıkarıldığını düşünmüyorum.
Her yaz tam otel dikilecek yerlerin yanması tesadüf yani?
Aynı anda başlayan yangının uydu görüntülerini görmediniz sanırım dalga mı geçiyorsun dostum?
Son düzenleyen: Moderatör:
AyranWarrior
Çalışkan
Havalar zaten aşırı sıcak kanka her zaman böyle yangınlar çıkabiliyor şu an yangın sezonundayız. 2021'de de aynı şey vardı.Aynı anda başlayan yangının uydu görüntülerini görmediniz sanırım dalga mı geçiyorsun dostum?
Diğer taraflarda orman yok.Her yaz tam otel dikilecek yerlerin yanması tesadüf yani?
Yağmur duası işe yaramaz.Bugünkü yağmur da kısa sürdü, neden yağmur duasına çıkılmadı?..
Yangının çıkma sebebi isterse kasten olsun isterse doğal şekilde olsun yüce devlet yangını günlerce söndüremiyorsa, milletten medet umuyorsa devletin varlığının sebebi nedir? Parayı yurt dışına aktarmayı çok güzel biliyorlar ama. 
AyranWarrior
Çalışkan
Tüm siyasetçiler böyledir aslında. Gündelik sorunları çözeceğiz derler, sizin yaşam kaliteniz Artmaz. Ancak onların cepleri artar.Yangının çıkma sebebi isterse kasten olsun isterse doğal şekilde olsun yüce devlet yangını günlerce söndüremiyorsa, milletten medet umuyorsa devletin varlığının sebebi nedir? Parayı yurt dışına aktarmayı çok güzel biliyorlar ama.![]()