EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 23 Haziran 2025 #51 Eee gençler, anlatın biraz. Sınavlarınız falan nasıl geçti?
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 23 Haziran 2025 #52 EsatKa dedi: Eee gençler, anlatın biraz. Sınavlarınız falan nasıl geçti? Genişletmek için tıkla... Bize sınav yok. Senin var mı?
EsatKa dedi: Eee gençler, anlatın biraz. Sınavlarınız falan nasıl geçti? Genişletmek için tıkla... Bize sınav yok. Senin var mı?
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 23 Haziran 2025 #53 Silinen üye dedi: Bize sınav yok. Senin var mı? Genişletmek için tıkla... Bana da yok. Hiç mi yok yav YKS'ye falan giren? Benim de canım sıkıldı, kapatacağım birazdan bilgisayarı
Silinen üye dedi: Bize sınav yok. Senin var mı? Genişletmek için tıkla... Bana da yok. Hiç mi yok yav YKS'ye falan giren? Benim de canım sıkıldı, kapatacağım birazdan bilgisayarı
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 23 Haziran 2025 #54 ErlikÇağlar dedi: Kinder Süt Dilimi mi, Kinder Pingui mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de. Hermione Jean Granger dedi: Hadi herkes bir itirafta bulunsun. Mesela, hiç aldattınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ezik değilim. yusufir dedi: Aldatmadım ama aldatıldım. Fakat kızdan intikam almak yerine, kendisiyle arkadaş kalmayı tercih ettim. Şu anda aramız iyi. Genişletmek için tıkla... Aldatmak aynı zamanda aşağılamaktır dostum. Seni aşağlayanlar ile arkadaş kalma.
ErlikÇağlar dedi: Kinder Süt Dilimi mi, Kinder Pingui mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de. Hermione Jean Granger dedi: Hadi herkes bir itirafta bulunsun. Mesela, hiç aldattınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ezik değilim. yusufir dedi: Aldatmadım ama aldatıldım. Fakat kızdan intikam almak yerine, kendisiyle arkadaş kalmayı tercih ettim. Şu anda aramız iyi. Genişletmek için tıkla... Aldatmak aynı zamanda aşağılamaktır dostum. Seni aşağlayanlar ile arkadaş kalma.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 24 Haziran 2025 #55 Silinen üye dedi: Selam. Genişletmek için tıkla... Nasılsın? Hermione Jean Granger dedi: Hadi herkes bir itirafta bulunsun. Mesela, hiç aldattınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Silinen üye dedi: Selam. Genişletmek için tıkla... Nasılsın? Hermione Jean Granger dedi: Hadi herkes bir itirafta bulunsun. Mesela, hiç aldattınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 24 Haziran 2025 #56 Xudayar_Mirzayev dedi: Nasılsın? Hayır. Genişletmek için tıkla... Nasıl olalım be kardeşim. Can sıkıntısı adam öldürür.
Xudayar_Mirzayev dedi: Nasılsın? Hayır. Genişletmek için tıkla... Nasıl olalım be kardeşim. Can sıkıntısı adam öldürür.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 24 Haziran 2025 #57 Silinen üye dedi: Nasıl olalım be kardeşim. Can sıkıntısı adam öldürür. Genişletmek için tıkla... Yazılı olmayan kural.
Silinen üye dedi: Nasıl olalım be kardeşim. Can sıkıntısı adam öldürür. Genişletmek için tıkla... Yazılı olmayan kural.
1 1449 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Beğeniler 1.149 24 Haziran 2025 #58 Google Earth’te gezinirken böyle bir yer buldum. 2001 yılında kaydedilmiş. Son düzenleme: 24 Haziran 2025
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 24 Haziran 2025 #59 1449 dedi: Eki Görüntüle 157248 Google Earth'te gezinirken böyle bir yer buldum. 2000 yılında kaydedilmiş. Genişletmek için tıkla... Canlılığa bak. Sanki gerçek Frutiger-Aero.
1449 dedi: Eki Görüntüle 157248 Google Earth'te gezinirken böyle bir yer buldum. 2000 yılında kaydedilmiş. Genişletmek için tıkla... Canlılığa bak. Sanki gerçek Frutiger-Aero.
1 1449 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Beğeniler 1.149 24 Haziran 2025 #60 Xudayar_Mirzayev dedi: Canlılığa bak. Sanki gerçek Frutiger-Aero. Genişletmek için tıkla... Sen de bakabilirsin hocam. Adres: Noatak National Preserve, Alaska, Amerika Birleşik Devletleri
Xudayar_Mirzayev dedi: Canlılığa bak. Sanki gerçek Frutiger-Aero. Genişletmek için tıkla... Sen de bakabilirsin hocam. Adres: Noatak National Preserve, Alaska, Amerika Birleşik Devletleri