Detaylar
Kim cevapladı?Oluyor tabii, arada herkeste olur.
EmirBey
Becerikli
Peki bu uzun sürüyorsa?
Aylarim tamamen boyle gecti. Anlatayim: Aylar boyunca hayatim adina hicbir sey yap(a)madim. Istek gelmiyordu. Hayattan en nefret ettigim donemlerdi acik ara. Beslenmem karbonhidrat uzerine kuruluydu ve uyku duzenim yoktu. O donem psikiyatriye gidiyordum. Ilaclari kotuye kullanmaya kadar varmistim. Sonra bir sey/kisi tetikledi beni. Bu dunyaya bir kez gelmistim, boyle gitmemeliydi.
Kendime bir yol cizebildim, bakim yapmaya basladim, farkli tarifler denedim, giyimime falan onem verdim. Bir sekilde o cukurun diplerinden cikabildim ama ben de hala komple kurtuldugumu sanmiyorum. Beyin kolaya kacan bir organ, oyle evrimlesmis. Komple kacmak mumkun olmayabiliyor. En azindan ben hala onu hissedemiyorum.
Iyiye ya da kotuye yonelir, bunu bilemem. Ama suna eminim ki, hicbir sey kalici degil.
Kendime bir yol cizebildim, bakim yapmaya basladim, farkli tarifler denedim, giyimime falan onem verdim. Bir sekilde o cukurun diplerinden cikabildim ama ben de hala komple kurtuldugumu sanmiyorum. Beyin kolaya kacan bir organ, oyle evrimlesmis. Komple kacmak mumkun olmayabiliyor. En azindan ben hala onu hissedemiyorum.
Iyiye ya da kotuye yonelir, bunu bilemem. Ama suna eminim ki, hicbir sey kalici degil.
EmirBey
Becerikli
Günün birinde zaten ölüp gidiyoruz. Bu dünyada olanlar yine bu dünyada kalıyor. Hayatın anlamı olan şey, bu dünyanın içinde olan şeyler değil gibi.Aylarim tamamen boyle gecti. Anlatayim: Aylar boyunca hayatim adina hicbir sey yap(a)madim. Istek gelmiyordu. Hayattan en nefret ettigim donemlerdi acik ara. Beslenmem karbonhidrat uzerine kuruluydu ve uyku duzenim yoktu. O donem psikiyatriye gidiyordum. Ilaclari kotuye kullanmaya kadar varmistim. Sonra bir sey/kisi tetikledi beni. Bu dunyaya bir kez gelmistim, boyle gitmemeliydi.
Son 3 senedir böyleyim. Ufak tefek şeylerle uğraşıyorum ama genel olarak canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Para, teknoloji, otomobil. Benim için her şey bunlara bağlı. İleride fakir olmayacağım çünkü fakirleşirsem muhtemelen bu dünyada olmayacağım
İş olmasa her gün her saat.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy