Hepsiburada Canlı desteğe yazılan gereksiz mesaj içerikleri, ban sebebi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hiroo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 340
  • Etiketler Etiketler
    hepsiburada

Hiroo

Uzman
Müşteri hizmetleri beni çok bekletiyordu, ben de saçma sapan şeyler attım. Hesabım bu sebepten banlanabilir mi? 3 yıldır aralıksız premium kullanıyorum ve bayağı alışverişim oldu. Can yakar öyle bir durum olursa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 200 TL hepsiparam var ancak kullanamıyorum saçma bir sebepten ötürü. Canlı destekte yardım olmaktan çok uzaktı, ondan ciddiyetsiz yaklaştım kendilerine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banlamazlar merak etme. Şirketin sana ihtiyacı var.

Canlı destek üzerinden sizi bekletmeleri normaldir, o sırada birden fazla kişiye destek verdiklerinden işlem süresi uzayabiliyor. Saçma sapan şeyler yazmak yerine anlayışla beklemeniz gerekmektedir.

Yaklaşık 200 TL hepsiparam var ancak kullanamıyorum saçma bir sebepten ötürü. Canlı destekte yardım olmaktan çok uzaktı, ondan ciddiyetsiz yaklaştım kendilerine.
İşlemi hızlandırmak adına direkt Hepsipay ekibiyle iletişime geçebilirsiniz, Hepsiburada, direkt olarak bakiyeye müdahale edemiyor.

Ayıp etmişsiniz boş yere. Çalışanın yetkisi muhtemelen sizin sorununuzu direkt çözmeye yetmiyordur. Yetse uzatmadan çözmeyi kendisi de yeğlerdi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…