Henkai Yetkin Sosyal Locası Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 561 Çözümler 5 Beğeniler 756 17 Mart 2024 #1 Merhaba dostlar. Dikey canlı yayınlarda kullanmak için F/P bir tripod arıyorum. Dikey çekim avantajı sağlayan bir ürün önerirseniz çok memnun olurum. Bütçe maksimum 500₺.
Merhaba dostlar. Dikey canlı yayınlarda kullanmak için F/P bir tripod arıyorum. Dikey çekim avantajı sağlayan bir ürün önerirseniz çok memnun olurum. Bütçe maksimum 500₺.
YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Çözümler 34 Beğeniler 2.428 Yer Ankara 17 Mart 2024 #2 Aklınızda bulunsun. Kendim kullanmıyorum ama satın almak için kısa bir araştırma yapmıştım, kullanıcı yorumları genel olarak iyi. ZEUS Tripod Bluetooth Kumandalı Kablosuz Selfie Çubuğu Fiyatı, Yorumları - Trendyol ZEUS Tripod Bluetooth Kumandalı Kablosuz Selfie Çubuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Aklınızda bulunsun. Kendim kullanmıyorum ama satın almak için kısa bir araştırma yapmıştım, kullanıcı yorumları genel olarak iyi. ZEUS Tripod Bluetooth Kumandalı Kablosuz Selfie Çubuğu Fiyatı, Yorumları - Trendyol ZEUS Tripod Bluetooth Kumandalı Kablosuz Selfie Çubuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com