Makaleler
1
Merhaba. Aynı ağda olmamıza rağmen diğer bilgisayara paylaşıma sorunsuz açtım açmasına ama bağlanmıyor bir türlü. aşağıdaki resimdeki gibi pencere çıkıyor. regedit'den de YouTube'da videolar izleyerek bir şeyler denedim ama bu defa ağa bağlı değil gibi bir hata çıktı.

Yanlış yapmadığıma da eminim. Şu an bilgisayar işte ayın 10'dan sonra işte olacağım. Neyi yanlış yapıyor olabiliriz acaba?

Yazıcı ekle kısmından yapmıyorum ama ağa girip oradan bağla diyorum öyle hata alıyoruz.

1749236451238.webp

Bir de yanlışım yoksa bu hatayı veriyordu.

0x00000775

Group policies icinde su ayarlari yapin. Bunlar diger bilgisayara guest oalrak baglanabilmenizi sagliyor. Yoksa oteki bilgisayara erismekte sorun yasiyor Windows.

gpdit.msc -> Computer Configuration -> Administrative Templates -> Lanman Workstation -> Enable Secure Guests Logon -> Enable

gpedit.msc -> Computer Configuration -> Windows Settings -> Security Settings -> Local Policies -> Security Options -> Microsoft network client: Digitally sign communications (always) -> Disabled

Group policies icinde su ayarlari yapin. Bunlar diger bilgisayara guest oalrak baglanabilmenizi sagliyor. Yoksa oteki bilgisayara erismekte sorun yasiyor Windows.

gpdit.msc -> Computer Configuration -> Administrative Templates -> Lanman Workstation -> Enable Secure Guests Logon -> Enable

gpedit.msc -> Computer Configuration -> Windows Settings -> Security Settings -> Local Policies -> Security Options -> Microsoft network client: Digitally sign communications (always) -> Disabled
Bunu kendi bilgisayarımda mı yapmalıyım yoksa paylaşıma açtığım diğer bilgisayarda mı?