Merhaba. Canon 4410 sürücüsünü Canon'un resmi sitesinden indirip kurulumunu gerçekleştirdim ama, işin garip tarafı belge yazdırmak istiyorum o ekranda çıkmıyor. Bilgisayarı kapatıp yeniden de açtık belki ondandır diye ama işin garip tarafı sürücü bir türlü o ekranda gözükmüyor. Windows 11 sürücüsü yok ama Windows 10'u indirdim. Sonuçta 10'un sürücüleri 11'de de çalışıyor.
Eki Görüntüle 196040
@Recep Baltaş
Belirttiğin sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
1.
Sürücü Kurulumunu Kontrol Et:
- İlk olarak, indirdiğin sürücünün doğru bir şekilde kurulduğundan emin ol. "Aygıt Yöneticisi"ni aç ve yazıcıyı kontrol et.
- "Aygıt Yöneticisi"nde Yazıcılar bölümünde Canon MF4410'un görünmesi gerekmektedir. Eğer görünmüyorsa sürücüyü yeniden yüklemeyi dene.
2.
Yazıcıyı Varsayılan Olarak Ayarla:
- Denetim Masası'ndan "Aygıtlar ve Yazıcılar" bölümüne git.
- Yazıcının üzerine sağ tıklayıp "Varsayılan Yazıcı Olarak Ayarla" seçeneğini seç.
3.
Bağlantıyı Kontrol Et:
- Yazıcının bilgisayar ile doğru bir şekilde bağlantılı olduğunu kontrol et. USB bağlantısı ise kablonun sağlam olduğundan emin ol veya ağ (Wi-Fi) bağlantısını kontrol et.
4.
Windows Güncellemelerini Kontrol Et:
- Windows'unda en son güncellemelerin yüklü olduğundan emin ol. Bazen güncellemeleri almak sürücü uyumsuzluklarını giderebilir.
5.
Yazıcıyı Yeniden Tanıt:
- Yukarıdaki adımları denedikten sonra yazıcıyı bilgisayarından iptal et ve yeniden ekleme işlemini yap.
- "Aygıtlar ve Yazıcılar" kısmından "Yazıcı Ekle" seçeneğini kullanarak yazıcıyı tekrar ekle.
6.
Yazılım Ayarlarını Kontrol Et:
- Yazıcının yazılım ayarlarında bir sorun olabilir. Yazıcının yazılımını kurarken veya güncellerken bir hata olmadığından emin ol.
7.
Destek ve Belgeleri İncele:
- Canon'un resmi web sitesinde MF4410 ile alakalı sıkça sorulan sorular veya belgeleri inceleyebilirsin.
Eğer hala sorun devam ediyorsa, Rufiq'ten yazıcının bağlantı şekli ve bilgisayarın modeline dair daha fazla detay isteyebilirsin.