Canon MF4410 kurulumu nasıl yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rufiq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 203
Makaleler
1
Merhaba. Canon 4410 sürücüsünü Canon'un resmi sitesinden indirip kurulumunu gerçekleştirdim ama, işin garip tarafı belge yazdırmak istiyorum o ekranda çıkmıyor. Bilgisayarı kapatıp yeniden de açtık belki ondandır diye ama işin garip tarafı sürücü bir türlü o ekranda gözükmüyor. Windows 11 sürücüsü yok ama Windows 10'u indirdim. Sonuçta 10'un sürücüleri 11'de de çalışıyor.

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Belirttiğin sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Sürücü Kurulumunu Kontrol Et:
- İlk olarak, indirdiğin sürücünün doğru bir şekilde kurulduğundan emin ol. "Aygıt Yöneticisi"ni aç ve yazıcıyı kontrol et.
- "Aygıt Yöneticisi"nde Yazıcılar bölümünde Canon MF4410'un görünmesi gerekmektedir. Eğer görünmüyorsa sürücüyü yeniden yüklemeyi dene.

2. Yazıcıyı Varsayılan Olarak Ayarla:
- Denetim Masası'ndan "Aygıtlar ve Yazıcılar" bölümüne git.
- Yazıcının üzerine sağ tıklayıp "Varsayılan Yazıcı Olarak Ayarla" seçeneğini seç.

3. Bağlantıyı Kontrol Et:
- Yazıcının bilgisayar ile doğru bir şekilde bağlantılı olduğunu kontrol et. USB bağlantısı ise kablonun sağlam olduğundan emin ol veya ağ (Wi-Fi) bağlantısını kontrol et.

4. Windows Güncellemelerini Kontrol Et:
- Windows'unda en son güncellemelerin yüklü olduğundan emin ol. Bazen güncellemeleri almak sürücü uyumsuzluklarını giderebilir.

5. Yazıcıyı Yeniden Tanıt:
- Yukarıdaki adımları denedikten sonra yazıcıyı bilgisayarından iptal et ve yeniden ekleme işlemini yap.
- "Aygıtlar ve Yazıcılar" kısmından "Yazıcı Ekle" seçeneğini kullanarak yazıcıyı tekrar ekle.

6. Yazılım Ayarlarını Kontrol Et:
- Yazıcının yazılım ayarlarında bir sorun olabilir. Yazıcının yazılımını kurarken veya güncellerken bir hata olmadığından emin ol.

7. Destek ve Belgeleri İncele:
- Canon'un resmi web sitesinde MF4410 ile alakalı sıkça sorulan sorular veya belgeleri inceleyebilirsin.

Eğer hala sorun devam ediyorsa, Rufiq'ten yazıcının bağlantı şekli ve bilgisayarın modeline dair daha fazla detay isteyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…