Bütçe
250 TL
Makaleler
1
Yer
Düzce
Bugün 2.el 600 TL'ye Canon MP250 modeli olan yazıcı aldım. Denilene göre yazıcının kartuşu bitmiş. kartuşu peceteye sürdüğümde azıcık bir şey de olsa, mürekkep geliyordu. İçindeki mürekkebi bitirdim. Cihazda E 03 hatası veriyordu, resetleyince düzeldi. Bu aşağıdaki mürekkebi alacağım. Kartuş sağlam gibi duruyor. Sizce bunu almalı mıyım? Uyumlu olur mu?

Öyle fazla baskı yapan birisi değilim, haftada 1-2 sefer falan.

Ama çok tuhaf geldi, bu kadar ucuz olması normal mi? Site güvenilir mi? @3613
Fiyat buyuk ihtimalle yanlistir. Su an fiyatlarini bilmiyorum ama 1.000 TL civarinda olablir. Kit olarak almazsaniz normal kartuslarinizi doldurmak icin murekkepte alablirsiniz. Biraz pis bir is, Siringa ile falan dolduruyorsunuz iste. Eldiven sart. Oyle de yapablirsiniz.

Fiyat buyuk ihtimalle yanlistir. Su an fiyatlarini bilmiyorum ama 1.000 TL civarinda olablir. Kit olarak almazsaniz normal kartuslarinizi doldurmak icin murekkepte alablirsiniz. Biraz pis bir is, Siringa ile falan dolduruyorsunuz iste. Eldiven sart. Oyle de yapablirsiniz.
Biliyorum, videolara baktım. Zaten alacağım bu pakette hepsi veriliyor, eldiven, ıslak mendil, vida. Bir de fiyatı uygun. 250TL.