Dagster3532

Becerikli
Başlamadan önce not olarak belirteyim. Uygulamanın korsan kullanım gibi bir amacı bulunmamaktadır. Sadece sürekli CapCut sürümünü güncellemek istemeyip mevcut sürümü kullanmak isteyenler için basit bir uygulama paylaşıyorum. Sorumluluk kabul etmemekteyim.

Biliyorsunuz artık CapCut neredeyse her özelliği Pro yaptı. Ve kurtuluş için ya eski uygulamayı kuruyorduk ya da Pro satın alıp geçebiliyorduk. Ancak uygulama artık kendi kendini otomatik olarak güncellemenin bir yolunu buluyor ve siz daha programı ilk açtığınız zaman bile kendini güncelleyip özellikleri Pro hale getiriyor. Hesap satın almak istemeyenler veya uygulamayı güncellemek istemeyenler için GitHub üzerinde güzel bir uygulama buldum.

Yorum;
Uygulama size birkaç sürüm sunuyor ve yanlarında da avantajını belirtiyor. İsterseniz tek tık ile indirip kurabiliyorsunuz ve otomatik güncellemeyi engellemesi için engelleyebilirsiniz. Ben 2.9.0 sürümünü kullanıyorum. Çünkü neredeyse çoğu işe yarayan özellik ücretsiz.

Neden bu uygulamayı kullanayım?
Uygulamayı kullanmayıp interneti kapatırsanız veya bir şekilde internet ile bağlantısını keserseniz bu sefer de efekt, filtre ve animasyon gibi özellikler yüklenmediği için anlamı kalmıyor. Ve sürüm değiştirmek isterseniz hemen tek tıkla birden fazla sürüm arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

İNDİRMEK İÇİN BAĞLANTI​

VIRUS TOTAL​

UYGULAMA GÖRSELLERİ​

1766671323547.webp

1766671329215.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlamadan önce not olarak belirteyim. Uygulamanın korsan kullanım gibi bir amacı bulunmamaktadır. Sadece sürekli CapCut sürümünü güncellemek istemeyip mevcut sürümü kullanmak isteyenler için basit bir uygulama paylaşıyorum. Sorumluluk kabul etmemekteyim.

Biliyorsunuz artık CapCut neredeyse her özelliği Pro yaptı. Ve kurtuluş için ya eski uygulamayı kuruyorduk ya da Pro satın alıp geçebiliyorduk. Ancak uygulama artık kendi kendini otomatik olarak güncellemenin bir yolunu buluyor ve siz daha programı ilk açtığınız zaman bile kendini güncelleyip özellikleri Pro hale getiriyor. Hesap satın almak istemeyenler veya uygulamayı güncellemek istemeyenler için GitHub üzerinde güzel bir uygulama buldum.

Yorum;
Uygulama size birkaç sürüm sunuyor ve yanlarında da avantajını belirtiyor. İsterseniz tek tık ile indirip kurabiliyorsunuz ve otomatik güncellemeyi engellemesi için engelleyebilirsiniz. Ben 2.9.0 sürümünü kullanıyorum. Çünkü neredeyse çoğu işe yarayan özellik ücretsiz.

Neden bu uygulamayı kullanayım?
Uygulamayı kullanmayıp interneti kapatırsanız veya bir şekilde internet ile bağlantısını keserseniz bu sefer de efekt, filtre ve animasyon gibi özellikler yüklenmediği için anlamı kalmıyor. Ve sürüm değiştirmek isterseniz hemen tek tıkla birden fazla sürüm arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

İNDİRMEK İÇİN BAĞLANTI​

VirusTotal​

UYGULAMA GÖRSELLERİ​

Eki Görüntüle 213204

Eki Görüntüle 213205

CapCut'ın eski sürümündeki her şey ücretsiz mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
CapCut'un eski sürümündeki her şey ücretsiz mi hocam?

Yani tamamı ücretsiz olan da var ama ne kadar eskiye giderseniz o kadar yeni gelen özelliklerden de mahrum kalıyorsunuz. Kullanım kolaylığı isterseniz ilk sürüm bile yeterli ama içerik üreticisi iseniz birden fazla sürüm kullanmanız gerekli. Benim kullandığım sürümde sadece bazı efekt ve filtreler Pro ama onu da takmıyorum.

Değildi ama her şeyde Pro değildi. Arada bir internetten bulduğum arşivlerde ki videoları kırpmak, reklamları gizlemek için kullanıyordum ayda 1-2 kez. Her girişimde ayrı bir şey Pro olmuştu.

Aynen öyle hocam. Ses ayırma bile Pro olmuş. Yakında video eklemekte Pro olur.

1766673638112.webp

@Check Engine, @Emre.py, tüm Pro özellikleri ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir rehber hazırladım. Onu da attım ancak büyük ihtimalle korsan zannedilip onaylanmayacak :D.

Son düzenleme:

Yeni sürümleri isteyen bu yolu da kullanabilir. Son 4-5 sürüm patchlendiği için çalışmıyor.

videoyu istediğinjz kqdar prolu editleyin. Sonrasında alt + g yapın videolari birlestirin.
Sonra tek videonun blurunu %100 yapıp sıfıra çekin.
Bu taktik vardı yapınca hem fps yüksek hem de capcut logosu olmuyordu kaldırıldı mı?