Mail ile giriş yapmamı istedi. Ama böyle bir seçenek yok.

1740490344672.webp

Telefon uygulaması ile giriş yapıp QR okut dedi. İlk denememde fazla giriş denemesi hatası verdi. Hesaba gel de güven :D
Bu durumu sordum. Bu cevabı verdi:

1740490413966.webp

Hiç şaşırmadım.

Bu mesaj artık mantıklı geliyor:
Hocam böyle sitelerdeki hesaplar çalıntı olabiliyor. Kesinlikle çalıntı demiyorum ama olabilir.
Dediği gibi birkaç saat bekleyip tekrar deneyelim bakalım.

Mail ile giriş yapmamı istedi. Ama böyle bir seçenek yok.

Eki Görüntüle 127990

Telefon uygulaması ile giriş yapıp QR okut dedi. İlk denememde fazla giriş denemesi hatası verdi. Hesaba gel de güven :D
Bu durumu sordum. Bu cevabı verdi:

Eki Görüntüle 127991

Hiç şaşırmadım.

Bu mesaj artık mantıklı geliyor:

Dediği gibi birkaç saat bekleyip tekrar deneyelim bakalım.

Gelişmeleri haberdar edersen çok sevinirim hocam.

Merhaba,

Eğer iade sürecinde bir problem yaşarsanız mutlaka WhatsApp üzerinden 0850 306 1054 numaralı müşteri hizmetleri liderimize ulaşın. Techolay.net üyesi olduğunuzu söyleyip, kullanıcı adınızı ve problemi iletirseniz size ilk fırsatta dönüş yapılacak.

Merhaba,

Eğer iade sürecinde bir problem yaşarsanız mutlaka WhatsApp üzerinden 0850 306 1054 numaralı müşteri hizmetleri liderimize ulaşın. Techolay.net üyesi olduğunuzu söyleyip, kullanıcı adınızı ve problemi iletirseniz size ilk fırsatta dönüş yapılacak.
Teşekkür ederim. İade işlemini bir saat önce başladım ve kontrol edilmesini bekleyeceğim.

Merhaba,

İade gerçekleşti. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Rica ederiz.

Her türlü probleminiz için yukarıda ilettiğim hatta ulaşabilirsiniz. Daha fazla satışı olan ve yorumları olumlu satıcıları tercih ederseniz, daha konforlu bir alışveriş süreci gerçekleştirebilirsiniz.