KS KS senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.109 Çözümler 31 Beğeniler 2.849 Yer İstanbul 21 Ekim 2025 #11 Lee Yubin dedi: Windows CapCut'ta efektleri ekledikten sonra videoyu bütün haline getirin. Render alıyor. Appdata klasöründe önbellekte tutuyor bu videoyu. Oradan kopyalayın. Eklediğiniz bütün pro efektlere bu şekilde ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir süredir bu şekilde kullanıyordum ancak yöntem sanırım fixlendi. Siz hala kullanabiliyor musunuz?
Lee Yubin dedi: Windows CapCut'ta efektleri ekledikten sonra videoyu bütün haline getirin. Render alıyor. Appdata klasöründe önbellekte tutuyor bu videoyu. Oradan kopyalayın. Eklediğiniz bütün pro efektlere bu şekilde ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir süredir bu şekilde kullanıyordum ancak yöntem sanırım fixlendi. Siz hala kullanabiliyor musunuz?
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 21 Ekim 2025 #12 senuzulme dedi: Bir süredir bu şekilde kullanıyordum ancak yöntem sanırım fixlendi. Siz hala kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Capcut kullanmayalı çok uzun zaman oldu, bilgim yok.
senuzulme dedi: Bir süredir bu şekilde kullanıyordum ancak yöntem sanırım fixlendi. Siz hala kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Capcut kullanmayalı çok uzun zaman oldu, bilgim yok.