iOS ve Android'te çalışabilecek POS adisyon sistemleri vs yapmayı planlıyorum. Flutter'ı öğrenecektim ama bazı insanlar çok önü açık değil demiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Farklı bir dil öneriniz var mı? Teşekkürler.
Ben aktif olarak Flutter kullanıyorum ve gayet tavsiye ederim. Arkasında Google gibi büyük bir şirket var. React Native de bir seçenek olabilir ama bence Flutter şu an daha önde. Aktif olarak çalıştığım yer de Flutter kullanıyor, yani kurumsal tarafta da oldukça aktif.
iOS uygulama geliştirmek istiyorsanız Mac şart hocam maalesef merak ettiğiniz detay varsa sormaktan çekinmeyin.
@kompetankedi, ben Flutter'ı öğrendikten sonra iki platformda da çalışabilecek bir uygulama geliştirebilirim değil mi? Ayrıca bir dile gerek duyuabiliyor mu? Windows uyumluluğu için C# öğrenmem gerekiyor sanırım.
@kompetankedi, ben Flutter'ı öğrendikten sonra iki platformda da çalışabilecek bir uygulama geliştirebilirim değil mi? Ayrıca bir dile gerek duyuabiliyor mu? Windows uyumluluğu için C# öğrenmem gerekiyor sanırım.
16 GB sınır hocam yetmiyor arkada web tarayıcısı kullanacaksınız her halde.
Şu an Firefox ve iOS emülatorü açık sonuç böyle ayrıca depolama kesinlikle 256 GB almayın.