KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.400 Çözümler 3 Beğeniler 1.490 Bugün 09:15 #11 kompetankedi dedi: 16 GB sınır hocam yetmiyor arkada web tarayıcısı kullanacaksınız her halde. Genişletmek için tıkla... O zaman bir düşünmem gerekiyor hocam sağ olun. Peki neden bir Mac'e ihtiyaç duyuyoruz çalıştırıp deneyebilmek için mi?
kompetankedi dedi: 16 GB sınır hocam yetmiyor arkada web tarayıcısı kullanacaksınız her halde. Genişletmek için tıkla... O zaman bir düşünmem gerekiyor hocam sağ olun. Peki neden bir Mac'e ihtiyaç duyuyoruz çalıştırıp deneyebilmek için mi?
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.978 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.605 Bugün 09:17 #12 shiedae3 dedi: iOS ve Android'te çalışabilecek POS adisyon sistemleri vs yapmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kotlin Multiplatform isine yarar bence. Her uc ortamda da native app yaratmak mumkun.
shiedae3 dedi: iOS ve Android'te çalışabilecek POS adisyon sistemleri vs yapmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kotlin Multiplatform isine yarar bence. Her uc ortamda da native app yaratmak mumkun.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.312 Yer Bootloader Bugün 09:34 #13 Hocam iOS emülatörü kapatınca RAM kullanımı %50'den %35'e düştü.
KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.400 Çözümler 3 Beğeniler 1.490 Bugün 09:41 #14 kompetankedi dedi: Hocam iOS emülatörü kapatınca RAM kullanımı %50'den %35'e düştü. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam zaten Mac kullanmıyor musunuz? Mobil platform içinde emülatör mü kullanıyorsunuz?
kompetankedi dedi: Hocam iOS emülatörü kapatınca RAM kullanımı %50'den %35'e düştü. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam zaten Mac kullanmıyor musunuz? Mobil platform içinde emülatör mü kullanıyorsunuz?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.312 Yer Bootloader Bugün 09:43 #15 shiedae3 dedi: Anlamadım hocam zaten Mac kullanmıyor musunuz? Mobil platform içinde emülatör mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam iOS ve Android emülatörü kullanıyorum uygulamayı test etmek için.
shiedae3 dedi: Anlamadım hocam zaten Mac kullanmıyor musunuz? Mobil platform içinde emülatör mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam iOS ve Android emülatörü kullanıyorum uygulamayı test etmek için.
KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.400 Çözümler 3 Beğeniler 1.490 Bugün 09:45 #16 kompetankedi dedi: Hocam iOS ve Android emülatörü kullanıyorum uygulamayı test etmek için. Eki Görüntüle 256166 Genişletmek için tıkla... Mac'te geliştirip emülatör aracılığı ile testleri IOS'ta yapıyorsunuz yani. IPad'ler içinde ayrı bir emülatör mü kullanmak gerekiyor?
kompetankedi dedi: Hocam iOS ve Android emülatörü kullanıyorum uygulamayı test etmek için. Eki Görüntüle 256166 Genişletmek için tıkla... Mac'te geliştirip emülatör aracılığı ile testleri IOS'ta yapıyorsunuz yani. IPad'ler içinde ayrı bir emülatör mü kullanmak gerekiyor?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.312 Yer Bootloader Bugün 09:45 #17 shiedae3 dedi: Mac'te geliştirip emülatör aracılığı ile testleri IOS'ta yapıyorsunuz yani. IPad'ler içinde ayrı bir emülatör mü kullanmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... tüm ios cihazları "similator" adlı programdan emüle ediyoruz.
shiedae3 dedi: Mac'te geliştirip emülatör aracılığı ile testleri IOS'ta yapıyorsunuz yani. IPad'ler içinde ayrı bir emülatör mü kullanmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... tüm ios cihazları "similator" adlı programdan emüle ediyoruz.
KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.400 Çözümler 3 Beğeniler 1.490 Bugün 09:46 #18 @kompetankedi, her üründe teker teker uyumluluğu test etmek gerekiyor mu? iPhone 16 da çalışan 17 de sorunsuz çalışmaz mı? Yoksa farklı ios sürümleri olanları mı test etmek gerekiyor?
@kompetankedi, her üründe teker teker uyumluluğu test etmek gerekiyor mu? iPhone 16 da çalışan 17 de sorunsuz çalışmaz mı? Yoksa farklı ios sürümleri olanları mı test etmek gerekiyor?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.312 Yer Bootloader Bugün 09:47 #19 shiedae3 dedi: @kompetankedi, her üründe teker teker uyumluluğu test etmek gerekiyor mu? iPhone 16 da çalışan 17 de sorunsuz çalışmaz mı? Yoksa farklı iOS sürümleri olanları mı test etmek gerekiyor? Genişletmek için tıkla... %99 çalışır hocam. Emüle edilebilien cihazların fotoğrafını koydum hocam.
shiedae3 dedi: @kompetankedi, her üründe teker teker uyumluluğu test etmek gerekiyor mu? iPhone 16 da çalışan 17 de sorunsuz çalışmaz mı? Yoksa farklı iOS sürümleri olanları mı test etmek gerekiyor? Genişletmek için tıkla... %99 çalışır hocam. Emüle edilebilien cihazların fotoğrafını koydum hocam.
KS KS shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.400 Çözümler 3 Beğeniler 1.490 Bugün 09:47 #20 @kompetankedi, vakit ayırdığın için teşekkür ederim iyi çalışmalar.