wyusufturk

Başarılı
Trendyol ile anlaşmalı olan Finans Bank kredi kartında peşin fiyatına 6 taksit imkanı var, bu fırsat iPhone 13 modelinde geçerli olur mu sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-03-19-05-41-24_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    Screenshot_2024-01-03-19-05-41-24_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada sitesinde iPhone 13 modeli için ''Taksit Seçenekleri'' kısmındaki yazı:

Önemli Not​

* Ödeme esnasında erteleme işlemi seçilen taksitlerde vade farkından dolayı tutar farklılıkları görülebilir.
intallment

Yürürlükteki mevzuat gereğince, telekomünikasyon, kuyum, doğrudan pazarlama, yurtdışı harcamalar, yemek, gıda, kozmetik, ofis malzemesi, hediye kart ve hediye çeki gibi somut mal veya hizmet içermeyen ürünlere ilişkin alışverişlerde taksit uygulanamamaktadır.
hepsiburada-iphone13-taksit-seçenekleri.webp

Trendyol ile hepsiburada ne alaka onu anlamadım? Bunda herhangi bir bağlantı yok. Detaylı soru için müşteri hizmetlerine sorabilir. Üstüne faiz koyup taksit yaptırabilir bile..
Yazıda "Yürürlükteki mevzuat gereğince" yazmakta. Bu bahsi geçen cihazın kredi kartı ile taksit seçeneği ile satılamayacağı anlamına gelmekte. Bu pazaryerinin bir kararı değil, diğer pazaryerleri (Trendyol) içinde geçerli.

Siz bu mesajı yazdığınız için Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bunun "pazaryeri ile alakalı olmadığını mevzuat gereği yapıldığını" belirttiler.

Trendyol uğraştırdığı için Hepsiburada bulunan yazıyı paylaşmıştım, siz "Ne alaka?" dediğiniz için Trendyol yazısında buldum, buyurun.
techolay.net-iphone-taksit.webp

Son düzenleme: