29.07.2026 tarihinde Amazon sitesi üzerinden bir ürün sipariş verdim. Ürünü sipariş verirken Prime ile aldım ve 31.07.2026 yani bugün teslim edilmesi gerekiyordu. Kargoma bilgi girişi en son dün gece 00.00'da Gebze olarak giriş yapılmış ve o zamandan bu zamana 17 saattir herhangi bir bilgi girişi yok. Ve şaka gibi adamlara ulaşamıyorsunuz. Telefondan arıyorsunuz, bant kaydı var. WhatsApp hatlarından yazıyorsunuz, bot var. Kesinlikle yüz yüze biriyle görüşemiyorsunuz. Sabahtan beri 3 defa Amazon müşteri hizmetlerine bağlandım. Onlar nasıl irtibat kuruyorlarsa bir şekilde firma ile irtibata geçiyorlar. 2 görüşmede de yolda ve bugün teslimat sağlanacak dediler. Az önceki sorgulamamda ise 17, bakın tam on yedi saattir Gebze'den yolda olan kargomun şubeye ulaşmadığını ve bugün teslim yapılmayacağını söylediler. Sabahtan beri oyaladılar yani. Karşında muhatap da yok, şikayet edecek. Amazon nasıl şirketlerle çalışıyor, aklım almıyor. Amazon da bir eylem almıyor. Arıyorlar, kargo şirketi yolda diyor, o da bana aynı şeyi söylüyor. Zaten ben yolda olduğunu görüyorum. Türkiye'deki kargo sisteminden nefret ettim. İnternetteki yorumları okudukça dehşete düşüyorum. 1 haftadır teslim edilmeyen kargolar bile varmış. Siz siz olun, Amazon ve Cargox şirketlerine bulaşmayın. Gerekirse müşteri temsilcisine bağlanın, Cargox firmasını kabul etmiyorum deyin. Yoksa bu tarz iş bilmez şirketler yüzünden gününüz çöp olabiliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: