Detaylar
Kim cevapladı?XXXTentacion 15
Becerikli
- Makaleler
- 1
Amazon normalde kolay gelsin ile çalışıyordu sanırım ancak Cargox'e geçmişler sanırsam. Bu firma nasıl? 29.63 desi bir kargom var direkt adrese çıkarıyorlar mı?
Çok sıkıntılı bir kargo şirketi, benim de cargox gönderim vardı Amazon'dan, 2 gündür yoldaydı bugün dağıtıma çıkacaktı çıkmadı aradım ulaşamadım.
Çok sıkıntılı bir kargo şirketi, benim de cargox gönderim vardı Amazon'dan, 2 gündür yoldaydı bugün dağıtıma çıkacaktı çıkmadı aradım ulaşamadım.
Oyuncu koltuğumu bu firma getirecekmiş. Umarım sorun olmaz.
XXXTentacion 15
Becerikli
- Makaleler
- 1
İnşallah hocam, aras kargo bile bunlardan iyidir amazon umarım değişir bir an önce kargo şirketlerini.Oyuncu koltuğumu bu firma getirecekmiş. Umarım sorun olmaz.
Miles Upshur 6
Üstün
Kapıya adamın suratını göremeden tıklatıp gidiyorlar. Genelde savaştan çıkmış halde getiriyorlar. Bu yüzden Amazon'dan siparişlerime ara verdim. Maillere bakmazlar, ulaşmaya temsilci bulmak piyangonun çıkmasıyla aynı şeye denk geliyor.
Remus Lupin 93
Bilgin
- Makaleler
- 1
Apple DAC sipariş vermiştim Amazon prime ile. Adamlar kargoyu şakasız saat gece on iki buçuk gibi getirdiler... Gelmeden bir saat önce ise arayıp telefona gelen kodu istediler. Çok kötü şirket.
Kargolarımı sürekli geç getiren tek kargo firması. Amazon neredeyse tüm kargolarımı bu firmaya veriyor ve geç geliyor. Teslimat tarihini de "müşteri randevulu teslimat talep etti" bahanesiyle kargoyu getirecekleri güne kadar sürekli erteliyorlar.
Benim kargolarımı direkt Amazon'un kendisi getiriyor. CargoX ile gelen bir kargom olmadı.
Benim kargolarımı direkt Amazon'un kendisi getiriyor. CargoX ile gelen bir kargom olmadı.
TitanSeat'in satıcısı DoganBazaar diye bir yer. Normalde bende de Amazon'un kendisi getiriyor Ankara'da.
Müşteri temsilcisi böyle yazdı. Hayırlısı olsun.Kapıya adamın suratını göremeden tıklatıp gidiyorlar. Genelde savaştan çıkmış halde getiriyorlar. Bu yüzden Amazon'dan siparişlerime ara verdim. Maillere bakmazlar, ulaşmaya temsilci bulmak piyangonun çıkmasıyla aynı şeye denk geliyor.