yamac9321 2

Üyecik
Amazon normalde Kolay Gelsin ile çalışıyordu sanırım ancak CargoX'e geçmişler sanırsam. Bu firma nasıl? 29.63 desi bir kargom var direkt adrese çıkarıyorlar mı?

Amazon normalde kolay gelsin ile çalışıyordu sanırım ancak Cargox'e geçmişler sanırsam. Bu firma nasıl? 29.63 desi bir kargom var direkt adrese çıkarıyorlar mı?

Çok sıkıntılı bir kargo şirketi, benim de cargox gönderim vardı Amazon'dan, 2 gündür yoldaydı bugün dağıtıma çıkacaktı çıkmadı aradım ulaşamadım.

Kapıya adamın suratını göremeden tıklatıp gidiyorlar. Genelde savaştan çıkmış halde getiriyorlar. Bu yüzden Amazon'dan siparişlerime ara verdim. Maillere bakmazlar, ulaşmaya temsilci bulmak piyangonun çıkmasıyla aynı şeye denk geliyor.

Kargomu dağıtıma çıktı gösterip sonraki gün getiren firma. Tabii olabilir ama bütün gün evde beklememe sebep oldu.

Kargolarımı sürekli geç getiren tek kargo firması. Amazon neredeyse tüm kargolarımı bu firmaya veriyor ve geç geliyor. Teslimat tarihini de "müşteri randevulu teslimat talep etti" bahanesiyle kargoyu getirecekleri güne kadar sürekli erteliyorlar.

Benim kargolarımı direkt Amazon'un kendisi getiriyor. CargoX ile gelen bir kargom olmadı.

TitanSeat'in satıcısı DoganBazaar diye bir yer. Normalde bende de Amazon'un kendisi getiriyor Ankara'da.

Kapıya adamın suratını göremeden tıklatıp gidiyorlar. Genelde savaştan çıkmış halde getiriyorlar. Bu yüzden Amazon'dan siparişlerime ara verdim. Maillere bakmazlar, ulaşmaya temsilci bulmak piyangonun çıkmasıyla aynı şeye denk geliyor.
Müşteri temsilcisi böyle yazdı. Hayırlısı olsun.

Adsız.webp