Carl Sagan v4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1138
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 638

Yani her şey yazmak yerine içine 1-2 şey sıkıştırdım. Neden cımbızla çekip bir kelimeyi aldın onu anlamadım?

Ayrıca, diyen kişi astrobiyolog olunca yazmak istedim.

Yani her şey yazmak yerine içine 1-2 şey sıkıştırdım. Neden cımbızla çekip bir kelimeyi aldın onu anlamadım?

Ayrıca, diyen kişi astrobiyolog olunca yazmak istedim.
Doğru demek istediğini anladım fakat bunun içine bilimin dahil edilmesini doğru bulmam en azından günümüzde bilim insanı deney, gözlem ve mantıksal çıkarımlar yapabilen kişilere deniyor bu kabul gören bir şey önceden nasıldı bilemem.

Haklısın ama dediğim gibi tek bir olaya yani "dine" bağlı olmadığını göstermek için yazarken yazdım.

Yani illa bilim içinde olduğu için değil. Bilim biraz değişik kaçmış olabilir.

Yazarken biri gelip o kelimeyi içinden çekip yorum yapacak diye düşünmemiştim.

Doğrudur bende biraz yanlış bir üslupta söylemek istediğimi söylemiş olabilirim kalp kırdıysam özür dilerim.

Doğrudur bende biraz yanlış bir üslupta söylemek istediğimi söylemiş olabilirim kalp kırdıysam özür dilerim.

Yok hocam, estağfurullah, sorun yok. İlk yazınızda öyle deyince acaba dedim yanlış bir şey mi yazdım? Sonradan çıktı mevzu.

Sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…