1138

Uzman
Makaleler
6
Bir yerde, inanılmaz bir şey keşfedilmeyi bekliyor.
-Carl Sagan

6 gün boyunca Sagan'a ait olan ve hoşuma giden sözlerini sizler ile paylaştım. Kısa ve öz olsun istiyorum ve bu seriyi daha fazla uzatmak istemiyorum. İleride blog kısmı gelirse düşünürlerin, bilim adamlarının, şairlerin sözlerini paylaşmak ve seri haline getirmek isterim. Şimdilik benden bu kadar kendinize iyi bakın, herkese iyi sosyaller.
Öncesinde açtığım konular:

Böyle güzel sözleri bir kez daha hatırlattığınız için teşekkürler.

Sorgulamak ve düşünmek bizi bir adım daha yükseğe çıkarıyor.

Son düzenleme:
Bunun Ramiz Dayı versiyonunu mu yapsam ben de ne?
Ramiz Dayı çok güzel olur valla. Sözlerini okurken altına video eklenirse beynimizde yankılanır. 😅

Böyle güzel sözleri bir kez daha hatırlattığınız için teşekkürler.
Severek okuduysanız ne mutlu bana.

Sorgulanmak ve düşünmek bizi bir adım daha yükseğe çıkarıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Uçsuz bucaksız evrende, tam bir bilinmezliğin ortasında o kadar fazla öğrenilecek şey var ki.. Sorgulamak, düşünmek ve araştırmak en önemlisi bunları keyifle yapmak harika bir şey.

Kategorileri bu tarz konular ile boğmak istemiyorum. Blog gelirse oradam devam etmek istiyorum, aklımda pek çok şey var güzel olacağına inanıyorum.

Kategorileri bu tarz konular ile boğmak istemiyorum. Blog gelirse oradam devam etmek istiyorum, aklımda pek çok şey var güzel olacağına inanıyorum.
Boğma olacağını düşünmüyorum. Forum yeni olduğundan bu kategoride açılan başlıklar böyle bir kategori olduğunun fark edilmesine olanak sağlıyor, tanıtım yönü var.

Boğma olacağını düşünmüyorum. Forum yeni olduğundan bu kategoride açılan başlıklar böyle bir kategori olduğunun fark edilmesine olanak sağlıyor, tanıtım yönü var.
Aslında haklısınız ama dediğim gibi pek sıcak bakmıyorum, kendimi bloglara hazırlıyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Uçsuz bucaksız evrende, tam bir bilinmezliğin ortasında o kadar fazla öğrenilecek şey var ki. Sorgulamak, düşünmek ve araştırmak en önemlisi bunları keyifle yapmak harika bir şey.

Evren epey büyük bir yer. Eğer ki sadece biz varsak, bu epey büyük bir israf olurdu.

Hepimiz bir yıldız tozuyuz.

-Carl Sagan.

Geçmişten geleceğe...

Carl Sagan'dan Ramiz seviyesine düşmeyelim aman hocam.
Öyle deme, dayının bazı raconlu öğütleri insani ilişkiler açısından ciddili ders veriyor.

-Uykun gelmiyor diye gözlerini suçlama, belki de o beklediğin uyku değildir yeğen!
-Sevdiklerimize çok yakından bakarız, bu yüzden kusurlarını göremeyiz.
-Bazı insanları kırmak gerekir yeğen, aslında kim olduklarını görebilmek için.