Ben bu konuyu çalışırken çok sıkılmıştım, hatta masa başına oturup doğru düzgün çalışamadım. O yüzden atlayıp problemleri bitirdim. Bugün problemlerin devamına başlayacağım. TYT Matematiği bitirmek için, dediğim gibi çarpanlara ayırmayı yüzeysel bilmek yeterli midir?
Mesela sadece şu kadar:
İki kare farkı
Küp açılımı
Parantez dışındaki küp açılımı
Parantez içindeki kare açılımı
Bu kadar yüzeysel bilmek yeterli mi, yoksa daha derin mi öğrenmek gerekir? @Testo Unit
İkinci derece denklemlerden tut polinomlaradan tut türeve kadar birçok yerde karşına çıkabilir. 1 kaynak bitirsen yeter çarpanlara ayırmada. Bitirip AYT'ye öyle geç.
İkinci derece denklemlerden tut polinomlaradan tut türeve kadar birçok yerde karşına çıkabilir. 1 kaynak bitirsen yeter çarpanlara ayırmada. Bitirip AYT'ye öyle geç.
İlk 12 konu ve özellikle Fonksiyonları düzgün bitirmeniz lazım. Salt Fonksiyonlar için Apotemi vb zor yayınları çözmenizi tavsiye ederim ve özellikle grafik sorularını. Fonksiyonları yapan AYT matta her şeyi yapar.
İlk 12 konu ve özellikle Fonksiyonları düzgün bitirmeniz lazım. Salt Fonksiyonlar için Apotemi vb zor yayınları çözmenizi tavsiye ederim ve özellikle grafik sorularını. Fonksiyonları yapan AYT matta her şeyi yapar.