Merhaba arkadaşlar. TYT matematikte ilk 12 konuyu biliyorum ve klasik soru tiplerini çözebiliyorum. Ancak yeni nesil paragraf tarzı matematik sorularında zorlanıyorum. Bu durumda AYT matematiğe başlamam mantıklı mı? Yoksa önce TYT yeni nesil sorularını tamamen halletmem gerekir mi?

Şu an hedefim AYT konularını erkenden bitirip TYT'yi denemelerle ilerletmek.
Bu plan sizce doğru mu?
Benim durumumda olanlar varsa önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. TYT matematikte ilk 12 konuyu biliyorum ve klasik soru tiplerini çözebiliyorum. Ancak yeni nesil paragraf tarzı matematik sorularında zorlanıyorum. Bu durumda AYT matematiğe başlamam mantıklı mı? Yoksa önce TYT yeni nesil sorularını tamamen halletmem gerekir mi?

Şu an hedefim AYT konularını erkenden bitirip TYT'yi denemelerle ilerletmek.
Bu plan sizce doğru mu?
Benim durumumda olanlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
AYT'ye çoktan başlamış olmanız lazımdı.

TYT matematik bol soru çözerek artar. AYT başla fakat TYT matematikte çözmeye devam et.

Branş denemesi atabilirsin mesela.

Hocam mikroorjinal TYT branş ile başlamayı düşünüyorum, sizce nasıl? TYT matematik te soruyu okurken konuyu işleme dökemiyorum fakat klasik soruları yapabiliyorum. Ne yapmam lazım? Ve AYT başlamamdan sorun olmaz değil mi?

AYT'ye çoktan başlamış olmanız lazımdı.
Geçmi kaldım hocam?

Hocam mikroorjinal TYT branş ile başlamayı düşünüyorum, sizce nasıl?

Hiç çözmedim bilmiyorum.

TYT matematik te soruyu okurken konuyu işleme dökemiyorum fakat klasik soruları yapabiliyorum. Ne yapmam lazım?

Soru çözerek olacak şey.

Ve AYT başlamamdan sorun olmaz değil mi?

Başlaman daha iyi. Fonksiyonları filan yapabiliyorsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.