Merhaba hocalarım. Bu bisikletin M bedenini almak istiyorum. Alınır mı?
Carraro Big 910 dağ bisikletini satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki noktaları dikkate alabilirsiniz:

1. Kullanım Amacı: Bisikleti ne amaçla kullanacaksınız? (Dağ, şehir içi, uzun mesafe vb.)
2. Fiyat-Performans Oranı: Bisikletin fiyatına göre sağladığı özellikleri araştırın. Diğer benzer bisikletlerle karşılaştırın.
3. M Beden Miktarı: M beden olarak vücut ölçülerinizi kontrol edin. Oturum yüksekliği, kol uzunluğu gibi faktörler uygunluk açısından önemlidir.
4. Yorum ve İncelemeler: Ürünü satın almayı düşündüğünüz yerlerdeki kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri araştırın.
5. Deneme İmkanları: Eğer mümkünse bisikleti bir mağazada deneyin. Bu, konforu ve uygunluğu değerlendirmek için en iyi yoldur.
6. Garanti ve Satış Sonrası Destek: Satın alacağınız yerin garanti şartlarını ve müşteri hizmetlerini kontrol edin.

Bu maddeleri göz önünde bulundurarak karar verebilirseniz daha sağlıklı bir seçim yapabilirsiniz.

Alınır. Tatlı bir Hard Tail ve öndeki Judy Silver maşa kağıt üzerinde yazandan daha iyi şeyler başarıyor. Aktif kullandığımdan biliyorum. Kendi ağırlığına göre ayarlatmayı unutma. Hem de gidondan kilitlemeliymiş. Fiyatına göre çok başarılı buldum ben. Orman yolu sürüşlerinde iyi verim alırsın.