kaantoker Üstün Sadakat Rozeti Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.448 Yer Kyrenia, TRNC 4 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Pil ihtiyacı olanlar hemen buradan kapsın. (Hepsiburada, Carrefoursa mağazasına özel bir kampanya)
Merhaba, Pil ihtiyacı olanlar hemen buradan kapsın. (Hepsiburada, Carrefoursa mağazasına özel bir kampanya)
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.957 Çözümler 16 Beğeniler 8.213 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 4 Temmuz 2024 #2 Şarj edilebilir pil aldım kurtuldum bunlardan. Herkese öneririm.
5 5659 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.553 Makaleler 2 Beğeniler 2.839 4 Temmuz 2024 #3 Piyasasına hakim değilim ancak yine fiyat yüksektip sözde indirim yapma vakası mı, yoksa gerçekten indirim mi ? Blackraven dedi: Şarj edilebilir pil aldım kurtuldum bunlardan. Herkese öneririm. Genişletmek için tıkla... Bence de daha mantıklı, aksi takdirde Lityum atığı miktarını önemli miktarda arttıracak gibi... Bu da en çok Çin'in işine gelir .
Piyasasına hakim değilim ancak yine fiyat yüksektip sözde indirim yapma vakası mı, yoksa gerçekten indirim mi ? Blackraven dedi: Şarj edilebilir pil aldım kurtuldum bunlardan. Herkese öneririm. Genişletmek için tıkla... Bence de daha mantıklı, aksi takdirde Lityum atığı miktarını önemli miktarda arttıracak gibi... Bu da en çok Çin'in işine gelir .
KS KS kaantoker Üstün Sadakat Rozeti Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.448 Yer Kyrenia, TRNC 4 Temmuz 2024 #4 5659 dedi: Piyasasına hakim değilim ancak yine fiyat yüksektip sözde indirim yapma vakası mı, yoksa gerçekten indirim mi ? Genişletmek için tıkla... Yani uygun sayılabilir bir fiyat gibi geldi bana. Açıkçası pil uzun süredir kullanmıyorum o sebeple net bir şey diyemiyorum.
5659 dedi: Piyasasına hakim değilim ancak yine fiyat yüksektip sözde indirim yapma vakası mı, yoksa gerçekten indirim mi ? Genişletmek için tıkla... Yani uygun sayılabilir bir fiyat gibi geldi bana. Açıkçası pil uzun süredir kullanmıyorum o sebeple net bir şey diyemiyorum.
5 573 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 562 Çözümler 4 Beğeniler 361 4 Temmuz 2024 #5 İki katından bile daha yüksek fiyata satılıyor. Aynı ürünün Duracell'in orijinal mağazasından 2 tane alınca 378TL'ye geliyor. Resmen enai avı..
İki katından bile daha yüksek fiyata satılıyor. Aynı ürünün Duracell'in orijinal mağazasından 2 tane alınca 378TL'ye geliyor. Resmen enai avı..
Beyza Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 868 Çözümler 5 Beğeniler 626 Yer Kocaeli 4 Temmuz 2024 #6 kaantoker dedi: Merhaba, Pil ihtiyacı olanlar hemen buradan kapsın. (Hepsiburada, CarrefourSA mağazasına özel bir kampanya) Eki Görüntüle 62229 Genişletmek için tıkla... Keşke paylaşmadan önce pazar araştırması yapsaydınız, fiyatlar fahiş.
kaantoker dedi: Merhaba, Pil ihtiyacı olanlar hemen buradan kapsın. (Hepsiburada, CarrefourSA mağazasına özel bir kampanya) Eki Görüntüle 62229 Genişletmek için tıkla... Keşke paylaşmadan önce pazar araştırması yapsaydınız, fiyatlar fahiş.
KS KS kaantoker Üstün Sadakat Rozeti Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.448 Yer Kyrenia, TRNC 4 Temmuz 2024 #7 Beyza dedi: Keşke paylaşmadan önce pazar araştırması yapsaydınız, fiyatlar fahiş. Genişletmek için tıkla... Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı.
Beyza dedi: Keşke paylaşmadan önce pazar araştırması yapsaydınız, fiyatlar fahiş. Genişletmek için tıkla... Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 4 Temmuz 2024 #8 Fiyatı 2/3 katı yapıp 2 al 1 öde yazmışlar Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil adet fiyatı 144,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com 144 olan pil attığınız sayfada 244. Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil adet fiyatı 21,45 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com 85 TL olan pil attığınız sayfada 170 TL. https://www.hepsiburada.com/duracell-optimum-aa-alkalin-pil-1-5-v-lr6-mn1500-8-li-paket-pm-HBC00001S1HXR 189 TL olan pil attığınız sayfada 422 TL falan işte. Konuyu açmadan önce indirimi bi' araştırmak bu kadar zor olmamalı.
Fiyatı 2/3 katı yapıp 2 al 1 öde yazmışlar Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil adet fiyatı 144,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com 144 olan pil attığınız sayfada 244. Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil adet fiyatı 21,45 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com 85 TL olan pil attığınız sayfada 170 TL. https://www.hepsiburada.com/duracell-optimum-aa-alkalin-pil-1-5-v-lr6-mn1500-8-li-paket-pm-HBC00001S1HXR 189 TL olan pil attığınız sayfada 422 TL falan işte. Konuyu açmadan önce indirimi bi' araştırmak bu kadar zor olmamalı.
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 4 Temmuz 2024 #9 kaantoker dedi: Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı. Genişletmek için tıkla... O zaman neden kelime oyunu kullandınız. ''Pil ihtiyacı olan kapsın'' ucuz izlenimi veriyor.
kaantoker dedi: Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı. Genişletmek için tıkla... O zaman neden kelime oyunu kullandınız. ''Pil ihtiyacı olan kapsın'' ucuz izlenimi veriyor.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 4 Temmuz 2024 #10 kaantoker dedi: Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı. Genişletmek için tıkla... "İhtiyacı olan kapsın." demişsiniz, tanesi 30 40 TL'ye geliyor havası veriyor bu da cümlenize. kaantoker dedi: Alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı. Genişletmek için tıkla... Piyasa fiyatının 3 katı olan ürünleri paylaşıp bunu demeniz biraz ironik, hatta biraz değil çok ironik. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024
kaantoker dedi: Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı. Genişletmek için tıkla... "İhtiyacı olan kapsın." demişsiniz, tanesi 30 40 TL'ye geliyor havası veriyor bu da cümlenize. kaantoker dedi: Alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı. Genişletmek için tıkla... Piyasa fiyatının 3 katı olan ürünleri paylaşıp bunu demeniz biraz ironik, hatta biraz değil çok ironik.