Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Şarj edilebilir pil aldım kurtuldum bunlardan. Herkese öneririm.
Piyasasına hakim değilim ancak yine fiyat yüksektip sözde indirim yapma vakası mı, yoksa gerçekten indirim mi
?
Bence de daha mantıklı, aksi takdirde Lityum atığı miktarını önemli miktarda arttıracak gibi...
Bu da en çok Çin'in işine gelir
.
Şarj edilebilir pil aldım kurtuldum bunlardan. Herkese öneririm.
Bence de daha mantıklı, aksi takdirde Lityum atığı miktarını önemli miktarda arttıracak gibi...
Bu da en çok Çin'in işine gelir
Yani uygun sayılabilir bir fiyat gibi geldi bana. Açıkçası pil uzun süredir kullanmıyorum o sebeple net bir şey diyemiyorum.Piyasasına hakim değilim ancak yine fiyat yüksektip sözde indirim yapma vakası mı, yoksa gerçekten indirim mi?
Merhaba,
Pil ihtiyacı olanlar hemen buradan kapsın. (Hepsiburada, CarrefourSA mağazasına özel bir kampanya)
Eki Görüntüle 62229
Keşke paylaşmadan önce pazar araştırması yapsaydınız, fiyatlar fahiş.
Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı.Keşke paylaşmadan önce pazar araştırması yapsaydınız, fiyatlar fahiş.
Fiyatı 2/3 katı yapıp 2 al 1 öde yazmışlar
www.akakce.com
144 olan pil attığınız sayfada 244.
www.akakce.com
85 TL olan pil attığınız sayfada 170 TL.
189 TL olan pil attığınız sayfada 422 TL falan işte.
Konuyu açmadan önce indirimi bi' araştırmak bu kadar zor olmamalı.
Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil adet fiyatı 144,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Duracell Alkalin Tekli 9 V Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil adet fiyatı 21,45 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Duracell Optimum 4'lü Alkalin AAA İnce Kalem Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
189 TL olan pil attığınız sayfada 422 TL falan işte.
Konuyu açmadan önce indirimi bi' araştırmak bu kadar zor olmamalı.
O zaman neden kelime oyunu kullandınız. ''Pil ihtiyacı olan kapsın'' ucuz izlenimi veriyor.Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı.
"İhtiyacı olan kapsın." demişsiniz, tanesi 30 40 TL'ye geliyor havası veriyor bu da cümlenize.Satıcı ben değilim, 1 alana 1 bedava kampanyasını paylaştım, alıp almamak kullanıcının rızasına bağlı.
Piyasa fiyatının 3 katı olan ürünleri paylaşıp bunu demeniz biraz ironik, hatta biraz değil çok ironik.
Son düzenleme: