cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.706 Çözümler 11 Beğeniler 1.482 10 Nisan 2025 #1 Bir tane yerden FIFA 19 indirmiştim. Bu dosyalar ne işe yarıyor? Oyunun açılması için gerekli dosyalar mı? @Hermione Jean Granger DODI'den indirdim. Sizin bir fikriniz var mı hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
Bir tane yerden FIFA 19 indirmiştim. Bu dosyalar ne işe yarıyor? Oyunun açılması için gerekli dosyalar mı? @Hermione Jean Granger DODI'den indirdim. Sizin bir fikriniz var mı hocam?
Çözüm Yener K 10 Nisan 2025 Bunlar Yapılandırma Denetleme Sistemi olarak geçiyor. Oyunun çalışması için gerekli gözüküyor.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.714 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.970 Yer Kocaeli 10 Nisan 2025 #2 Bunlar Yapılandırma Denetleme Sistemi olarak geçiyor. Oyunun çalışması için gerekli gözüküyor. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.706 Çözümler 11 Beğeniler 1.482 10 Nisan 2025 #3 Yener K dedi: Bunlar Yapılandırma Denetleme Sistemi olarak geçiyor. Oyunun çalışması için gerekli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... İnternette hiçbir bilgi bulamadım. Artı 0 Eksi
Yener K dedi: Bunlar Yapılandırma Denetleme Sistemi olarak geçiyor. Oyunun çalışması için gerekli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... İnternette hiçbir bilgi bulamadım.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.714 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.970 Yer Kocaeli 10 Nisan 2025 #4 @Silinen üye, aslında temeli AutoCAD. Oyunlarda ise 3D modelleme işleri için kullanılıyor. Bazı oyunlarda AutoCAD logosu görmek de mümkün. Artı 0 Eksi
@Silinen üye, aslında temeli AutoCAD. Oyunlarda ise 3D modelleme işleri için kullanılıyor. Bazı oyunlarda AutoCAD logosu görmek de mümkün.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.706 Çözümler 11 Beğeniler 1.482 10 Nisan 2025 #5 Aynen data klasöründeydi ve açılmıyordu. Teşekkür ederim. Yener K dedi: @Silinen üye, aslında temeli AutoCAD. Oyunlarda ise 3D modelleme işleri için kullanılıyor. Bazı oyunlarda AutoCAD logosu görmek de mümkün. Genişletmek için tıkla... Vay be. Öylesine gezerken yeni bir bilgi daha öğrendim. Sağ olun. Reddit'de sorduğumda bi adam böyle bi şey demişti. Ne demek anlamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Aynen data klasöründeydi ve açılmıyordu. Teşekkür ederim. Yener K dedi: @Silinen üye, aslında temeli AutoCAD. Oyunlarda ise 3D modelleme işleri için kullanılıyor. Bazı oyunlarda AutoCAD logosu görmek de mümkün. Genişletmek için tıkla... Vay be. Öylesine gezerken yeni bir bilgi daha öğrendim. Sağ olun. Reddit'de sorduğumda bi adam böyle bi şey demişti. Ne demek anlamadım?