Detaylar
Kim cevapladı?Because The Internet 5
Gelişen
Ben windows kurunca ilk iş olarak OneDrive'ı siliyordum eğer kullanmıyorsanız direkt ayarlardan silin.
Ayrıca bu videoya da bir göz atabilirsiniz bu rehberi de uygulamıştım ben zamanında gerçekten etki ediyor.
Ayrıca bu videoya da bir göz atabilirsiniz bu rehberi de uygulamıştım ben zamanında gerçekten etki ediyor.
Atamyolundayız 6
Uzman
Revo yükleyip istemedigin programları kaldıraiblirsin. Ben MC Edge'yi bile sildim
Superuser do 8
Çalışkan
- Makaleler
- 4
Vanilla kullanılacaksa;
1. Windows Update
2. Microsoft Store Update
3. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp,
yazmak.
4. Anakartınızın çipsetini güncellemek. AMD anakartlar için Adrenaline'i indirebilirsiniz; çipset, iGPU vesaire hepsini güncelleyebiliyorsunuz.
5. NVIDIA kullanıyorsanız, NVIDIA App.
6. Genelde 3. adımı yaptıktan sonra Microsoft bağımlılıkları yükleniyor; ancak yüklenmezse diye X86 mimarisinde indirip kurmak;
7. Minecraft sunucusu vesaire kullanıyorsanız, Java indirmek.
1. Windows Update
2. Microsoft Store Update
3. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp,
Kod:
winget upgrade --all
4. Anakartınızın çipsetini güncellemek. AMD anakartlar için Adrenaline'i indirebilirsiniz; çipset, iGPU vesaire hepsini güncelleyebiliyorsunuz.
5. NVIDIA kullanıyorsanız, NVIDIA App.
6. Genelde 3. adımı yaptıktan sonra Microsoft bağımlılıkları yükleniyor; ancak yüklenmezse diye X86 mimarisinde indirip kurmak;
En Son Desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir İndirmeleri
Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketleri için indirme bağlantıları sağlanır.
learn.microsoft.com
Ben Windows kurunca ilk iş olarak OneDrive'ı siliyordum eğer kullanmıyorsanız direkt ayarlardan silin.
Bu önerileri uygula, aynı şeyleri farklı uygulama ile yapıyoruz, sonuç aynı. Anakart modelin neydi? @SalimBdk
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart B850M-K.Bu önerileri uygula, aynı şeyleri farklı uygulama ile yapıyoruz, sonuç aynı. Anakart modelin neydi? @SalimBdk
Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS driverhub programı ile sürüleri güncellemesini denetleyin, varsa güncelle, güncelledikten sonra driverhub programını kaldır, kaldırmazsan sistem ilk açılışta siyah boş CMD ekranı açar kapatır, rahatsız etmesin. Armoury Crate programını da kullanma, başka uygulama kullan, sistemi biraz kasar, illaki Armoury Crate kullacağım diyorsan, anakartın kurduğunu komple kaldır, ayrıyeten indir, Microsoft Store'yi de, Realtek Audio Console gibi programları kurduktan sonra kaldırırsın ya da çalışmasını engellersin. Armoury crete, edge, Copilot, extra ses, ARGB, ne varsa, bunları başlangıç ayarlarından devre dışı bırak, sistem açılıyorken çalışmasın. Windows 11 Pro tam kurulum her şeyi Full+Full kurdum, debloat yapmadan Ayhan hocamın sistem gibi, işlem sayısını 60 ve altına indirdim, test aşamasındayım, ara ara kontrol ediyorum, başarılı olursa sana da yaparız.
- Makaleler
- 1
Hepsini tek tek yaptıysan şu anda böyle olman lazım boşta iken. Windows 11 debloat sonrası bu hale geliyor.
Bailangıç ayarlarını yaparsın, gereksizleri oradan kapatırsın, 1 hafta kullan sistemi, sonra Revo programı var. Ayhan hpc.
Hepsini tek tek yaptıysan şu anda böyle olman lazım boşta iken. Windows 11 debloat sonrası bu hale geliyor.
Eki Görüntüle 266976
50 işleme de inmezsin be hocam, çıtayı yükseltiyorsun. Başımıza iş açıcaksın
Yeni konular
-
-
-
-
-
Eğitim fakültesinin ana kampüs dışında olması bir sorun mu?
- integralsavar
-
-
-
-