Arkadaşlar merhaba, hatırlayan belki vardır, borcum var diye bir konu açmıştım ve o borcu ne yapıp edip kapattım. Tüm bankalardaki mevcut kredi kartlarımı, esnek hesaplarımı kapattım. Artık nakit bir şekilde bankaları kullanacağım. Bunun için harcama yaparken akaryakıt, yeme içme, fatura ödeme, internet alışverişi gibi konularda harcama yaparken hangi bankayı kullanmam daha mantıklı olur, önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Her türlü Enpara'yı öneriyorum ben hocam, Fast ücreti bile almıyor, avantajı çok.
Hocam parayı iş bankasında tutuyorum hem ticari hesap hem de maaş oraya yatınca MaxiPuan kazanıyorum. Asıl sormak istediğim alışveriş yaparken hangi bankayı kullanmak.
Banka kartı için maalesef bu tür durumlar çok az. Nays gibi ön ödemeli kartlar kullanabilirsin.
emilbreivik
Uzman
Ben genel olarak Spotify, YouTube Premium, Netflix, Amazon Prime, Tabii gibi dijital abonelik sistemiyle çalışan şeyleri kullandığım için bu siteden hangi bankanın ne kadar cashback verdiğini kolayca görebiliyorum. Bunların dışındaki şeyleri neredeyse hiç kullanmıyorum diyebilirim.
Ayrıca fatura kısmında ve diğer kısımların bazılarında veri yok gibi şeyler yazıyor. Onun sebebi nedir bilemiyorum ama ben Nays ile internet faturasını ödedim geçen ay ve %10 cashback aldım. Normalde internet faturası 1.100 TL gelmişti, Nays'dan ödeyince de 110 TL kadar bir cashback aldım.
Bu siteyi de, cashbackler hakkında konu açan bir arkadaştan görmüştüm.
nakit.org
Ayrıca fatura kısmında ve diğer kısımların bazılarında veri yok gibi şeyler yazıyor. Onun sebebi nedir bilemiyorum ama ben Nays ile internet faturasını ödedim geçen ay ve %10 cashback aldım. Normalde internet faturası 1.100 TL gelmişti, Nays'dan ödeyince de 110 TL kadar bir cashback aldım.
Bu siteyi de, cashbackler hakkında konu açan bir arkadaştan görmüştüm.
Cashback Oranları 2026 | En Yüksek Nakit İade
100+ uygulamada en yüksek cashback oranları. Papara, Tosla, Param karşılaştırması.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-