Casio ve QCY marka saat camındaki çizikler nasıl giderilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dotsh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 391
  • Etiketler Etiketler
    saat

dotsh 1

Üstün
Elimde 1 tane çakma Casio ve 1 tane QCY marka akıllı saat var. Ekranlarında çizikler var. Cam gibi gelmedi bana farklı bir malzeme olabilir. Emin değilim. Bu çizikleri nasıl giderebilirim?

Fiziksel hasar var. Ve saatler çakma yani tamiri gerektirecek iyi ürünler değil. Değişim yapman lazım.

Öylede 100 lrialık saate 300 verirsin.

Fiziksel hasar var. Ve saatler çakma yani tamiri gerektirecek iyi ürünler değil. Değişim yapman lazım.

Öylede 100 lrialık saate 300 verirsin.

Hadi çakmanın çizilmesini anladım da akıllı saatte çizildi. Aldım 2-3 günde ekranı komple çizik doldu.

Hadi çakmanın çizilmesini anladım da akıllı saatte çizildi. Aldım 2-3 günde ekranı komple çizik doldu.
Hocam kaliteli cizilmez bir saat istiyorsan ekranı safir olacak yada cizilmeye karşı dirençli.
O akıllı saatin muhtemelen ekranı en kalitesiz malzemedendir.

Yine de üstünde jelatin var mi dikkatlice bak.

Hocam kaliteli cizilmez bir saat istiyorsan ekranı safir olacak ya da cizilmeye karşı dirençli.
O akıllı saatin muhtemelen ekranı en kalitesiz malzemedendir.

Yine de üstünde jelatin var mi dikkatlice bak.

Yok. İlk aldığımda üstünde jelatin benzeri bir şey vardı ama onu da mecburi olarak çıkarmam gerekiyordu kullanabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…