Detaylar
Kim cevapladı?Cihaz açılırken sürekli F2 yaptığınızda direkt Windows'a mı geçiyor?
Evet. BIOS'a geçmiyor.
Şu an Windows 10 USB format atıyorum diski biçimlendirdim ve şu an bir hatadan dolayı kuruluma gidemiyorum BIOS'a gitmem lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. BIOS'a geçmiyor.
Şu an Windows 10 USB format atıyorum diski biçimlendirdim ve şu an bir hatadan dolayı kuruluma gidemiyorum BIOS'a gitmem lazım.
Cihazda CSM kapalı Fastboot açıksa bu yüzden pas geçiyordur, işletim sisteminin kurulu olduğu diski çıkarıp cihazı açarsanız BIOS'a girebilirsiniz.
Cihazda CSM kapalı Fastboot açıksa bu yüzden pas geçiyordur, işletim sisteminin kurulu olduğu diski çıkarıp cihazı açarsanız BIOS'a girebilirsiniz.
Bunu format için söylediniz değil mi? Şimdi USB çıkarıp BIOS'a gitsem ayarı kapatsam format işlemine devam edebilir miyim?
Bunu format için söylediniz değil mi? Şimdi USB çıkarıp BIOS'a gitsem ayarı kapatsam format işlemine devam edebilir miyim?
Format için BIOS'a girmenize gerek yok, boot menüyü açmanız gerekiyor.
Önce cihaz açılırken sürekli ESC'ye basın boot menü açılırsa oradan USB'yi seçin, açılmazsa dediğim şekilde BIOS'a girin Fastboot açıksa kapatın, sonra diski tekrar takıp boot menüyü açın.
Format için BIOS'a girmenize gerek yok, boot menüyü açmanız gerekiyor.
Önce cihaz açılırken sürekli ESC'ye basın boot menü açılırsa oradan USB'yi seçin açılmazsa dediğim şekilde BIOS'a girin Fastboot açıksa kapatın, sonra diski tekrar takıp boot menüyü açın.
Hiçbir şey anlamadım bunları yaparsam format işlemine devam edebilir miyim? Şu an format işlemi sırasında "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen disk GPT bölümü stilinde." yazıyor.
Hiçbir şey anlamadım bunları yaparsam format işlemine devam edebilir miyim? Şu an format işlemi sırasında "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen disk GPT bölümü stilinde." yazıyor.
Siz bu aşamaya geldiyseniz BIOS'a neden girmek istiyorsunuz?
Siz bu aşamaya geldiyseniz BIOS'a neden girmek istiyorsunuz?
Hocam ben bu konuyu açmadan önce bu aşamada değildim. Sonra bu konuya siz yazarken şu mavi ekrandan UEFI kısmından BIOS'a girdim ama şu an format kısmında ilerleyemiyorum.
Siz o aşamaya geçmişsiniz ama bize söylemediğiniz için sizi BIOS'a sokmaya çalışıyoruz.
Peki hocam bu aşamada BIOS'a nasıl gidebilirim? BIOS'ta galiba yanlış bir şey yaptım.