Batinux

Uzman
Merhaba. Geçen ay Casper Excalibur G870 RTX 4050 modelini almıştım. Şunu fark ettim bilgisayar açılırken klavye ışıkları Control Center yazılımını açmadan ayarladığım ayarlar aktif olmuyor. Acaba Source Code'a bakıp bir şeyler yapabilir miyim diye bir merakım oldu. Kaynak kodunu nereden bulabilirim ya da kaynak kodunu nasıl ortaya çıkarabilirim bilginiz var mı?

Program açıkken çalışıyordur. Ne var ki bunda? Adamlar sürücü yazmak yerine program yazmış. Ayar çekilebilen bir şey olduğunu düşünürsek sürücü yazmamak çok daha kolaydır herhalde.
Görev zamanlayıcıdan falan görev koyun veya shell:startup klasörüne koyun, açılır. Sorun çıkma ihtimali açısından görev zamanlayıcı daha güvenilir gibi.

Program açıkken çalışıyordur. Ne var ki bunda? Adamlar sürücü yazmak yerine program yazmış. Ayar çekilebilen bir şey olduğunu düşünürsek sürücü yazmamak çok daha kolaydır herhalde.
Görev zamanlayıcıdan falan görev koyun veya shell:startup klasörüne koyun, açılır. Sorun çıkma ihtimali açısından görev zamanlayıcı daha güvenilir gibi.

Shell:Startup a koyma benim de aklıma geldi ama Control Center'ın LED sekmesine gelirsek çalışıyor. Zaten Control Center başlangıçta otomatik çalışır vaziyette. Benim bahsettiğim şey kaynak kodlarını bulup düzenleyip açılışta LED sekmesini açılıp kapanır vaziyete getirmek.

Open RGB ile ışıkları daha kolay ve daha az sistem kaynağı kullanarak kontrol edebilirsin ama klavyede yerleşik bir hafıza olmadığı için Windows'un açılmasını beklemek zorundasın.

(Herhalde tek renkleri aklında tutmalı veya hazır ayarlar var ise.)

Open RGB ile ışıkları daha kolay ve daha az sistem kaynağı kullanarak kontrol edebilirsin ama klavyede yerleşik bir hafıza olmadığı için Windows'un açılmasını beklemek zorundasın.

(Herhalde tek renkleri aklında tutmalı veya hazır ayarlar var ise.)

Onu nasıl yapacağım biliyor musunuz?