Bilgisayar benim değil iş yerinde müdür benim bilgisayar ile uğraştığımı bildiğinden verdi. BIOS Update sıkıntı çıkarabilir eğer mümkün ise iş yerinde yapabilirim ama BIOS Update. Dosyayı bulabilme şansınız var mı?
Bizzat Recep Baltaş seneler önce kendi bahsetmişti:

Bu işler beni çok aşıyor BIOS vs ama dosyayı bulabilirsem deneyeyim ama.
Bu işinize yarayabilir: Son sürüm 303 imiş. Burada 303'e güncelleme yolu anlatılmakta.

Ne lanet bir şey Casper ne modeli belli ne şeyi belli. Hayırlısı ile BIOS Update yapsakta kurtulsam.
PG olan model oluyor bu. W8 diyen 3.nesil Intel'li olan modeli oluyor mesela (Windows 8 anlamında W8). PG ise Pegatron (ASUS'un alt markası). Casper logosu basılmış ve Casper tarafından UEFI devre dışı bırakılmış ve ACPI tablosu bozulmuş bir BIOS'a sahip kalitesiz bir 2.nesil Intel işlemcili laptop diyebiliriz.

Pg olan model oluyor bu. W8 diyen 3.nesil Intel'li olan modeli oluyor mesela (Windows 8 anlamında W8). Pg ise Pegatron (ASUS'un alt markası). Casper logosu basılmış ve Casper tarafından UEFI devre dışı bırakılmış ve ACPI tablosu bozulmuş bir BIOS'a sahip kalitesiz bir 2.nesil Intel işlemcili laptop diyebiliriz.

Bu bilgisayarda mı yapayım BIOS USB hazırlama yoksa Linux bilgisayarım da mı fark eder mi? USB hazırlama iş yerinde BIOS vs yapıp driver USB içine atıp orada kurarım. 212 sürümlü BIOS. Başlangıç onarma yaptım sağ olsun en başa döndü. Aktiflestirme gitmese bari. Winrar şart mı peki rehberde winrar 5 üstü iştenmiş.

Bu bilgisayarda mı yapayım BIOS USB hazırlama yoksa Linux bilgisayarım da mı fark eder mi? USB hazırlama iş yerinde BIOS vs yapıp driver USB içine atıp orada kurarım. 212 sürümlü BIOS. Başlangıç onarma yaptım sağ olsun en başa döndü. Aktiflestirme gitmese bari. Winrar şart mı peki rehberde winrar 5 üstü iştenmiş.
Hayır, 7-Zip daha iyi olur (ya da başka bir şey). Ayrıca işletim sistemi fark etmez. Yeter ki FAT32 biçimlendirin.

Hayır, 7-Zip daha iyi olur (ya da başka bir şey). Ayrıca işletim sistemi fark etmez. Yeter ki FAT32 biçimlendirin.

Linux Mint'in kendi özelliği ile yaptım şimdi dosyaları atıp Windows'ta hazırlayıp otelde (otel müdürü verdi) orada atarım BIOS ve sürücüleri. Otel Wi-Fi giremiyorum PC'den çünkü. Teşekkür ederim. Bilgisayarın bataryası yok ama sorun olur mu BIOS Update kısmında. Izin vermeme durumu falan?

Linux Mint'in kendi özelliği ile yaptım şimdi dosyaları atıp Windows'ta hazırlayıp otelde (otel müdürü verdi) orada atarım BIOS ve sürücüleri. Otel Wi-Fi giremiyorum PC'den çünkü. Teşekkür ederim. Bilgisayarın bataryası yok ama sorun olur mu BIOS Update kısmında. Izin vermeme durumu falan?
Bildiğim kadarıyla şarj yüzdesine bakmıyor. Şarja takılı olmasına bakıyordu sadece ya da ona da bakmıyordu unuttum onu.

Bildiğim kadarıyla şarj yüzdesine bakmıyor. Şarja takılı olmasına bakıyordu sadece ya da ona da bakmıyordu unuttum onu.
Bir şey olursa zaten bilgi veririm. Teşekkür ederim destekleriniz için.

Birşey olursa zaten bilgi veririm. Teşekkür ederim destekleriniz için.
HP tools kullanamıyorum device protected diyor farklı USB ile denedim olmadı. Internet cafede lazım herhalde ya da başka bilgisayarda.

Son düzenleme: