kaanrhyme

Uzman
Cihaz
Excalibur G770 10. nesil
1775756966908.webp

Merhaba, görselde bilgisayarın üst tarafında kalan VRAM çiplerine bakarsanız üstündeki stok termal pedlerin silikonları akmış sanırsam. Son zamanlarda oyun oynadığım zaman VRAM'lere çok yük binince bir süre sonra ekranım kendi kendine gidiyor. Tuşa basarak yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Sorunun ekran kartının sürücüyü VRAM hatasından ötürü tamamen kapatması olarak anladım çünkü olay görüntüleyicisinde hata başlığı altında "nvlddmkm olay kimliği 153 ve 14" hatalarını ayrı ayrı alıyorum. Sorunu VRAM pedlerini değiştirmenin çözeceğine inanıyorum. Kalınlık olarak yanlış kalınlık almak istemiyorum. Sizce ne almalıyım? (Görseldeki termal macunu ben uygulamadım, servise gitmişti orada uygulanmış. Çok bol ve berbat uygulanmış haklısınız.)

Hocam macunu zaten thermal grizzly kryonaut ile ince ve güzel bir tabaka ile pump out olmayacak şekilde yeniledim. Attığınız ürün sanırım sürülen bir ürün ancak sanırım ben bunu kullansam bakır bloğa temas etmeyecek gibi duruyor. Zaten stokta gelen termal ped bile çok kalındı.

Hocam macunu zaten thermal grizzly kryonaut ile ince ve güzel bir tabaka ile pump out olmayacak şekilde yeniledim. Attığınız ürün sanırım sürülen bir ürün ancak sanırım ben bunu kullansam bakır bloğa temas etmeyecek gibi duruyor. Zaten stokta gelen termal ped bile çok kalındı.
Kalın şekilde uygulayacaksınız zaten. Ped kalınlığı tutturmak laptoplarda zor oluyor, ben bu ürünü kullanıyorum bakıma gelen cihazlarda.