Çözüldü Casper Excalibur G770 EC Reset nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egemen480164
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hocam peki Casper Excalibur G770 için ne yapmamız gerekiyor? (Eğer batarya sökülebiliyorsa laptopun arkasını açamam çünkü gerekli tornavida yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dendiği gibi bağlı olan her şeyi çıkarın ve bataryayı çıkaramıyorsanız uzun süre güç tuşuna basın. En fazla bir dakika beklemeniz yeterli olur diye düşünüyorum.

Casper yetkili servisinin verdiği cevap bu yönde.

Dendiği gibi bağlı olan her şeyi çıkarın ve bataryayı çıkaramıyorsanız uzun süre güç tuşuna basın. En fazla bir dakika beklemeniz yeterli olur diye düşünüyorum.

Casper yetkili servisinin verdiği cevap bu yönde.

Çözüm

Hocam meraktan sormuştum bir faydası olur mu? Şu an bilgisayarın hiçbir şeyi yok.

Hocam meraktan sormuştum bir faydası olur mu? Şu an bilgisayarın hiçbir şeyi yok.
Yani zorla donanım sıfırlama yapıyorsun gibi bir şey. Zararı olmaz ama faydası da olmayabilir.

Hocam mouse kendi kendine hareket etmesini çözer mi peki? (İşletim sistemiyle alakası olmadığı kararlaştırdım. Format atsamda Linux yüklesemde oluyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…