Casper Excalibur G770 laptop ile i3-12100F & GTX 1660 Super sistem takas edilir mi?

Yer
Kaer Morhen
16K bu sisteme çok be, sadece tek ekran kartı avantajı var. PSU'da bomba. @LH44 @14925 arkadaşlara sormak daha iyi olur.

Takası kabul eden birisini bulmak zor. Bir de Düzce gibi bir şehirde aynı şehirden bulmak daha da zor.

Satman daha kolay olur benim arkadaş aynı laptopu sattı ama 12K falan etmişti sanırım.

Takası kabul eden birisini bulmak zor. Birde Düzce gibi bir şehirde aynı şehirden bulmak daha da zor.
Hocam siz bir 'tüm cevapları gör' diye seçeneği tıklasanız. Adam tablet teklif etmiş. Laptop ile şansınız olabilir. Bu daha mantıklı, önü açık sistem.

Sistem oldukça kazık. Parça kalitesi yerlerde, kasa montajı berbat yapılmış ve fiyatı olması gerekenden yüksek. Bu fiyata RX 6600/5700XT veya RTX 2060 altı sistem bakma bile.

Kablolar gelişigüzel çekilmiş, egzoz fan ters takılmış aman Allah'ım bu nedir? İlk defa montaj yapan @incii misali

Dragos ortalama diye biliyordum.
Dragos = TurboX. İkisi de Atom Bilişim'in leş ürünleri.

Takas olur diyen üstelik Düzce'de bulamıyorum ki. Ne yapacağım bilmiyorum valla.

Laptop'u satabilsem nakitle alırdım ama o da yok. Laptopun ilanına yazmıyor kimse. 17.500'den koydum pazarlık payı var dedim.

@14925 önerebileceğin bir sistem var mı? Takas kabul edebilecek ve Düzce'de olması lazım. Bu iki kriter çok kısıtlıyor seçenekleri ya.

Takas kabul edebilecek ve Düzce'de olması lazım. Bu iki kriter çok kısıtlıyor seçenekleri ya.
Bir bakmam lazım ama Düzce gibi küçük bir şehirde maalesef takasla almak zor. Laptopu iyi kötü bir fiyattan satıp parça parça kargoyla alıp toplamak daha mantıklı gibi.

Bir bakmam lazım ama Düzce gibi küçük bir şehirde maalesef takasla almak zor. Laptopu iyi kötü bir fiyattan satıp parça parça kargoyla alıp toplamak daha mantıklı gibi.
Laptopu satınca o kadar araştırmayı, alışverişi falan telefonla yapmak istemiyorum pek ya. Vaz mı geçsem satmaktan bilmiyorum ama oynamak istediğim oyunlara yetmemeye başladı iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…