Elimde Excalibur G770, 12450H, GTX1650, 16 GB RAM, 500+500 GB SSD laptop var. Linkteki ilan ile takas yapacağız. Sonradan taktığım SSD bende kalacak. 4-5 ay sonra ekran kartını RTX 5050 yapmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Takası kabul eden birisini bulmak zor. Birde Düzce gibi bir şehirde aynı şehirden bulmak daha da zor.O bütçede bir sistem ile takas edilebilir ama bu sistem ile edilmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiroo
Uzman
Takası kabul eden birisini bulmak zor. Bir de Düzce gibi bir şehirde aynı şehirden bulmak daha da zor.
Satman daha kolay olur benim arkadaş aynı laptopu sattı ama 12K falan etmişti sanırım.
Xbox 360E
Üstün
Hocam siz bir 'tüm cevapları gör' diye seçeneği tıklasanız. Adam tablet teklif etmiş. Laptop ile şansınız olabilir. Bu daha mantıklı, önü açık sistem.Takası kabul eden birisini bulmak zor. Birde Düzce gibi bir şehirde aynı şehirden bulmak daha da zor.
- Makaleler
- 17
Sistem oldukça kazık. Parça kalitesi yerlerde, kasa montajı berbat yapılmış ve fiyatı olması gerekenden yüksek. Bu fiyata RX 6600/5700XT veya RTX 2060 altı sistem bakma bile.
Kablolar gelişigüzel çekilmiş, egzoz fan ters takılmış aman Allah'ım bu nedir? İlk defa montaj yapan @incii misali
Kablolar gelişigüzel çekilmiş, egzoz fan ters takılmış aman Allah'ım bu nedir? İlk defa montaj yapan @incii misali
Dragos = TurboX. İkisi de Atom Bilişim'in leş ürünleri.
Takas olur diyen üstelik Düzce'de bulamıyorum ki. Ne yapacağım bilmiyorum valla.Sistem oldukça kazık. Parça kalitesi yerlerde, kasa montajı berbat yapılmış ve fiyatı olması gerekenden yüksek. Bu fiyata RX 6600/5700XT veya RTX 2060 altı sistem bakma bile.
Kablolar gelişigüzel çekilmiş, egzoz fan ters takılmış aman Allah'ım bu nedir? İlk defa montaj yapan @incii misali![]()
Laptop'u satabilsem nakitle alırdım ama o da yok. Laptopun ilanına yazmıyor kimse. 17.500'den koydum pazarlık payı var dedim.
@14925 önerebileceğin bir sistem var mı? Takas kabul edebilecek ve Düzce'de olması lazım. Bu iki kriter çok kısıtlıyor seçenekleri ya.
- Makaleler
- 17
Bir bakmam lazım ama Düzce gibi küçük bir şehirde maalesef takasla almak zor. Laptopu iyi kötü bir fiyattan satıp parça parça kargoyla alıp toplamak daha mantıklı gibi.Takas kabul edebilecek ve Düzce'de olması lazım. Bu iki kriter çok kısıtlıyor seçenekleri ya.
Laptopu satınca o kadar araştırmayı, alışverişi falan telefonla yapmak istemiyorum pek ya. Vaz mı geçsem satmaktan bilmiyorum ama oynamak istediğim oyunlara yetmemeye başladı iyice.Bir bakmam lazım ama Düzce gibi küçük bir şehirde maalesef takasla almak zor. Laptopu iyi kötü bir fiyattan satıp parça parça kargoyla alıp toplamak daha mantıklı gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı