İdare eder etmesine ama hem tam sistem bileşenleri yazılmamış hem de fiyatına göre iyi bir sistem değil.
Sorarım zaten anakartı psu'yu vs. Genel olarak takasa anlaşalım da.

Monitör ve koltuğu vermesi büyük bir artı benim için. İşlemcisi de iyi.

Ha dur benim jeton yeni düştü, monitör ve koltuk da varsa fena değilmiş ya 🙃
Bilgisayarı format atmadan alıp eve getirip 3-4 gün monitörün gelmesini bekleyip sonra format atsam olur mu? Yarın gidip test etmem lazım da.

@14925 MSI B450 anakartmış, SSD Kioxia. PSU markasını bilmiyor ama bu parçalara ve monitörle koltuğa bakarsak önemli değil gibi. :D Yarın sabah gidip test edeceğim.

Son düzenleme:
PSU markasını bilmiyorum diyorsa kalitesiz bir şey çıkma ihtimali yüksek.
1 ay sonra 2 bin liraya falan ortalama bir şey alırım hocam ya. Bence genel olarak iyi bir takas gibi görünüyor.

@14925, Eğer olursa testten sonra kasa, monitör ve koltuğu alıp taksiyle döneceğim. Taşıma esnasında kasa'dan sökmem gereken neler var hocam? Ve nasıl sökebilirim?

Son düzenleme:
Taşıma esnasında kasadan sökmem gereken neler var hocam? Ve nasıl sökebilirim?
Ekran kartını sök yeter. Tornavida diye çok kullanışlı bir icat var 🤫😈

Zaten ekran kartı sökmek göründüğünden daha basit bir işlem, 1-2 tane vida sökeceksin o kadar. Tonlarca videosu var internette.

Ekran kartını sök yeter. Tornavida diye çok kullanışlı bir icat var 🤫😈

Zaten ekran kartı sökmek göründüğünden daha basit bir işlem, 1-2 tane vida sökeceksin o kadar. Tonlarca videosu var internette.
Peki laptopu verirken format atmam yeterli mi? SSD'deki veriler falan fistan pek bilmiyorum oraları.