Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorum başlıktaki gibi. Oyun vs. oynarken ekran kartını daha fazla kullanıp performans düşüşü yaşatır mı? Yaşanırsa çözüm yolu var mı?
Ben de ASUS TUF A15 RTX 4050 cihazımı harici monitör bağlı kullanıyorum, herhangi bir sorun yok. W+P tuşuna basarak "sadece ikinci ekran" seçeneğine basın, sadece ikinci ekran çalışır.
Sorun olmaz, FPS düşmez bile. Düşse bile en fazla 4-5 FPS.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Bazen harici monitörde çok nadirde olsa daha iyi FPS veriyor. (Yerel ekrana göre)
Sorun olmaz, FPS düşmez bile. Düşse bile en fazla 4-5 FPS.
Bazen harici monitörde çok nadirde olsa daha iyi FPS veriyor.
Laptopun ana monitörünü devre dışı birakabilir miyim peki? Yani kasa gibi kullanmak istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet.Laptopun ana monitörünü devre dışı birakabilir miyim peki? Yani kasa gibi kullanmak istiyorum.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Laptopun ana monitörünü devre dışı birakabilir miyim peki? Yani kasa gibi kullanmak istiyorum.
Öncelik atarsınız. Windows'un ayarlarında ekran yansıtma ile ilgili ayar var Windows+K ile ya da Ayarlardan kurcalayın.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Sorum başlıktaki gibi. Oyun vs. oynarken ekran kartını daha fazla kullanıp performans düşüşü yaşatır mı? Yaşanırsa çözüm yolu var mı?
Ben de ASUS TUF A15 RTX 4050 cihazımı harici monitör bağlı kullanıyorum, herhangi bir sorun yok. W+P tuşuna basarak "sadece ikinci ekran" seçeneğine basın, sadece ikinci ekran çalışır.
Aradığım cevap buydu teşekkür ederim.Ben de ASUS TUF A15 RTX 4050 cihazımı harici monitör bağlı kullanıyorum, herhangi bir sorun yok. W+P tuşuna basarak "sadece ikinci ekran" seçeneğine basın, sadece ikinci ekran çalışır.
Eki Görüntüle 206745
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Rica ederim, yine sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin. Unutmayın Windows+P tuşuna basacaksınız.