oooiky

Becerikli
Cihaz
Excalibur G870: i5 12450H, 4060, 32 GB RAM, 1 TB SSD
Excalibur G870; i5 12450H, RTX4060 kullanıyorum. Windows 11 son güncellemeyi yanlışlıkla indirmiştim. İndirdikten sonra bir yavaşlama oldu, akıcılık gitmişti. Bugün bir 20 dakika önce YouTube takılırken bir anda sesler bozulmaya başladı. Sonra bir baktım hiçbir komut işlemiyor.

Ekran kartına reset atmaya çalıştım olmadı. En son Power tuşundan rset attım açtım bir 10 dakika korkarak bekledim sonra bir anda ekran kararmaya başladı. Biraz daha bekledim garip bozuk pixel kutucuklar gözüktü gitti. Kayıt alamadım korkudan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur G870; i5 12450H, RTX4060 kullanıyorum. Windows 11 son güncellemeyi yanlışlıkla indirmiştim. İndirdikten sonra bir yavaşlama oldu, akıcılık gitmişti. Bugün bir 20 dakika önce YouTube takılırken bir anda sesler bozulmaya başladı. Sonra bir baktım hiçbir komut işlemiyor.

Ekran kartına reset atmaya çalıştım olmadı. En son Power tuşundan rset attım açtım bir 10 dakika korkarak bekledim sonra bir anda ekran kararmaya başladı. Biraz daha bekledim garip bozuk pixel kutucuklar gözüktü gitti. Kayıt alamadım korkudan.

Büyük ihtimalle Windows 11 güncellemesi ekran kartı sürücüsünü bozdu.
Güvenli moda gir.
RTX 4060 sürücüsünü tamamen kaldır.
Son Windows güncellemesini sil.
NVIDIA App'ten temiz kurulum yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle Windows 11 güncellemesi ekran kartı sürücüsünü bozdu.
Güvenli moda gir.
RTX 4060 sürücüsünü tamamen kaldır.
Son Windows güncellemesini sil.
NVIDIA App'ten temiz kurulum yap.

Çok sağ olun deneyeyim hemen. Bir benchmark testi yaptım, ortalama 64 FPS verdi, score 3891 verdi.

NVIDIA'nın son sürücüleri sıkıntı çıkarmaya başladı önerim daha stabil bir sürücüye geri dönüş yapmanız.